Ανακοινώθηκε το 82% της σύνθεσης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για όλη την Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάρτισης, με την επικύρωση των υποψηφιοτήτων από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων, την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τον Πρόεδρο της παράταξης, Νίκο Ανδρουλάκη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Τρέντσιος ανακοίνωσε τη σύνθεση του ψηφοδελτίου με αλφαβητική σειρά: Γκιούρα Βασιλική, Καλπατσινίδου Ευδοξία, Καρίπογλου Παναγιώτης, Οικονόμου Κώστας, Παπάζογλου Βαγγέλης, Σιάννη Κατερίνα, Τζελέπης Μιχάλης.

Ο κ. Γιώργος Τρέντσιος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, το οποίο – όπως είπε- αντιπροσωπεύει κοινωνικά, επαγγελματικά και γεωγραφικά όλη την Π.Ε Σερρών σημειώνοντας πως το επόμενο βήμα θα είναι η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων . Κάλεσε όλους όσοι είχαν καταθέσει βιογραφικά να δώσουν τον αγώνα προς την κάλπη μαζί με τους υποψηφίους και τη Ν.Ε , τα μέλη της οποίας όπως χαρακτηριστικά είπε, ξεκινούν τον αγώνα πόρτα- πόρτα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 232 επισκέπτες