Στην υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Συντήρηση και επισκευή του κτιρίου του Διοικητηρίου της Π.Ε. Σερρών» προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Το έργο συνολικού πρϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ χρηματοδοτείται από τους ΚΑΠ έτους 2018, ενώ ανάδοχος υλοποίησης του έργου αναδείχθηκε από τον σχετικό διαγωνισμό η εταιρεία «Κουντουράς Μηχανικοί-Κ.Κουντουράς και ΣΙΑ Ε.Ε.».

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 12 μήνες και αφορά σε εργασίες στις εξωτερικές όψεις του κτιρίου, καθώς και στους εσωτερικούς χώρους του, όσον αφορά οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, οι οποίες θα γίνονται όπου κρίνεται απαραίτητο να γίνουν επεμβάσεις.

Ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Κουντουράς διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στο κτίριο του Διοικητηρίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Καθαροί όλοι οι δρόμοι του νομού Σερρών Άμεση ήταν η ανταπόκριση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στο κύμα κακοκαιρίας που ενέσκηψε στην περιοχή μας. Λόγω των καιρικών συνθηκών, οι ο...
  • Απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Κερκίνη Με απόφαση της ΠΕ Σερρών ανακοιώνεται: Απαγορεύεται η ενάσκηση της επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών, με κάθε μέ...


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 316 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200