Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έδωσε σε όλους τους εργαζόμενους τις θερμές του ευχές για μια χρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα.
Παράλληλα, τους ευχαρίστησε θερμά για όσα προσφέρουν στην Περιφέρεια με την υπεύθυνη και αποτελεσματική εργασία τους. Όπως τόνισε , η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ήταν για ακόμη μια χρονιά πρώτη στην απορρόφηση κονδυλίων μέσω ΕΣΠΑ ενώ συνεχίζει το έργο της με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς όπως τα έργα υποδομής, ο τουρισμός, ο πολιτισμός κ.α. "Σας ευχαριστώ πολύ που όλοι σας συμβάλλετε σ' αυτήν την μεγάλη προσπάθεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε δυναμικά, πάντοτε στην υπηρεσία των πολιτών", δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Επιπλέον , Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γιάννη Μωυσιάδη για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, τονίζοντας την ικανότητα,την αποτελεσματικότητα και το ήθος του. Τέλος , ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτη Σπυρόπουλου, τον περιφερειακό Σύμβουλο Αθανάσιο Μασλαρινό αλλά και τους περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης: