Λύση στο πρόβλημα του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών δίνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της αποκατάστασης και του εκσυγχρονισμού του, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Την ομάδα του Πανσερραϊκού, που κατάφερε φέτος να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ και να γράψει ιστορία κατακτώντας την 7η θέση, καλύτερη στην ιστορία της, βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Επεμβάσεις καθαρισμού κοίτης και αποκατάστασης αναχωμάτων χειμάρρου Αγίου Ιωάννη από το ύψος της συμβολής με αγωγό TAP έως την εκβολή στην τάφρο Μπέλιτσα», προϋπολογισμού: 1.000.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από Ιδίους Πόρους, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του εκπροσώπου της αναδόχου εργολαβικής εταιρείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕ Σερρών, από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλου στο πλαίσιο του έργου: «Συντήρηση Περιαστικής Οδού πόλεως Σερρών», από το Σάββατο 06-04-2024 έως και το Σάββατο 27-04-2024 θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Περιαστική Οδό Σερρών και συγκεκριμένα σε οδικό τμήμα μήκους 4,6χλμ περίπου, από τον Κόμβο του Τελωνείου (Αυτοκινητοδρομίου) έως τον Κόμβο του Λευκώνα (Σιδηροκάστρου).

Η ΑΝΕΣΕΡ Α.Ε. στα πλαίσια υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του Επίγειου Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για τα έτη 2022 – 2024 και συγκεκριμένα στους Δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμ. Παπά, Ηράκλειας, Νέας Ζίχνης, Σερρών και Σιντικής προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την εταιρεία για το παραπάνω πρόγραμμα (γεωπόνοι, δειγματολήπτες, ψεκαστές και βοηθοί ψεκαστών) να υποβάλλουν σχετική αίτηση ενδιαφέροντος.

Την ανανέωση της θητείας του το «τιμόνι» ηγεσίας της Π.Ε. Σερρών εξασφάλισε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οποίος ορίστηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αντιπεριφερειάρχης Σερρών.

Ξεκινούν από την Τετάρτη 29/11 οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών που θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023.

Τους έντεκα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στην Π.Ε. Σερρών παρουσίασε από τις Σέρρες ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 437 επισκέπτες