Τους νέους Εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανά Περιφερειακή Ενότητα ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ως εξής:

Με αφορμή την απόφαση του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το υποκατάστημά της στην Αλιστράτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τους τοπικούς φορείς της Αλιστράτης.

Ενάμιση μήνα μετά το κλείσιμο του, το κολυμβητήριο Σερρών ανοίγει σήμερα στις 15:00 τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους αθλητές των κολυμβητικών συλλόγων και τους Σερραίους πολίτες.

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη, επισκέφθηκε την Παρασκευή τον Τύμβο Καστά, παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινής Αραμπατζή, του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θεόδωρου Λιβάνιου, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, του βουλευτού Σερρών, κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, οι οποίοι συμμετείχαν σε ευρεία επιτόπια σύσκεψη των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ.

Η προσφορά και το έργο του μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Γιάννη Μωϋσιάδη αποτελούν «κεφάλαιο» για το διάδοχό του κ. Παν. Σπυρόπουλο, το οποίο, μάλιστα, δεσμεύθηκε να αξιοποιήσει.

Μέσα σε ένα έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, η τελετή παράδοσης- παραλαβής της διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα στο Διοικητήριο Σερρών, υπό τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου.

Ο κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος αναλαμβάνει, την Πέμπτη, την "σκυτάλη" του αντιπεριφερειάρχη Σερρών από τον κ. Γιάννη Μωϋσιάδη.

Ο κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος αποτελεί και επίσημα, πλέον, το νέο αντιπεριφερειάρχη Σερρών, μετά την ανακοίνωση του ονόματός του από περιφερειάρχη Κεν. Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστα.

Τους πέντε άξονες του ολοκληρωμένου και κοστολογημένου σχεδίου του για τη Μακεδονία του 2030, παρουσίασε κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, επαναλαμβάνοντας την «απόλυτη και ξεκάθαρη δέσμευσή του ότι θα είναι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων».

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 510 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200