Την πρόθεση του σε 2 χρόνια ο Δρομέας να αλλάξει έδρα , εάν δεν αλλάξουν τα κακως κείμενα στην χώρα μας, εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος του Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δρομέας ΑΒΕΕΑ Αθανάσιος Παπαπαναγιωτου.

Οι χώρες που προκρίνονται είναι το Βέλγιο κ το Λουξεμβούργο.
Σε ότι αφορά στα κακώς κείμενα, ο κύριος Παπαπαναγιωτου αναφέρθηκε στα υπέρογκα ποσά που πληρώνει η εταιρεία σε ενφια , Δημοτικά Τέλη, και ΔΕΗ, όπως και σε πρόστιμα στην επιθεώρηση εργασίας η οποία έφτασε στο σημείο να απειλεί τους εργαζόμενους.
Μεγάλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και στο κομμάτι της ρευστότητας, με τις τράπεζες να μην βοηθάνε. Ο κύριος Παπαπαναγιώτου αναφερθηκε στην μεγάλη στήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών. Μεγάλα τα παράπονα του και για την βιομηχανική περιοχή των Σερρών.
Ο Πρόεδρος του Δρομέα αναφέρθηκε και στα λάθη που έγιναν από την προηγούμενη κυβέρνηση χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα υπουργών οι οποίοι τον δυσαρέστησαν.
Ο Αθανάσιος Παπαναγιώτου επισήμανε πως το 2020 φαίνεται πως θα είναι μία χρονιά στην οποία θα υπάρχει αύξηση στα έσοδα της εταιρείας ενώ ήδη διαφαίνεται πως υπάρχει μία θετική πορεία στην αγορά με διάφορα ένος 15% στην αύξηση εσόδων.
Η εταιρία δρομέας ήδη έχει ανοίξει τα φτερά της στην γερμανική αγορά καθώς υπέγραψε στις αρχές του 2020 μετά από διαγωνιστική διαδικασία μία σύμβαση διάρκειας τεσσάρων ετών για την παραγωγή 60 χιλιάδων ηλεκτρικών ρυθμιζόμενο γραφείων προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ. Η νέα αυτή σύμβαση είναι επιπρόσθετη των πέντε εκατομμυρίων ευρώ σύμβαση 4 μηνών για την παραγωγή ειδικών ερμαρίων που υπεγράφη στις αρχές του 2019.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Η Volterra Μέλος της Αγοράς Παραγώγων ΕΧΕ Την ιδιότητα του Μέλους στην Αγορά Παραγώγων της Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας Α.Ε. (ΕΧΕ), απέκτησε η Volterra, τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, ισχυροποιώντας τη δ...