Επεισοδιακός φαίνεται ότι ήταν ο έλεγχος που έκαναν εφοριακοί σε πολυχώρο εκδηλώσεων στην Κερκίνη Σερρών το περασμένο Σάββατο την ώρα που στον χώρο ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι.

Σύμφωνα με τον γραμματέα του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών Δημήτρη Σαϊτανούδη οι δύο εφοριακοί δεν γνώριζαν ότι ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι στον πολυχώρο. «Κινήθηκαν διακριτικά προς την κουζίνα, ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη για την ταυτότητά τους και για τον έλεγχο. Εκείνος εξοργίστηκε, άρπαξε το μικρόφωνο και ενημέρωσε τους θαμώνες ότι ήρθε η εφορία και πως το κατάστημα θα σταματήσει το σερβίρισμα μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Βρίζοντας ήρθε πίσω στην κουζίνα. Τον ακολούθησαν 40 με 50 θαμώνες οι οποίοι άρχισαν να προπηλακίζουν τους εφοριακούς με την παρότρυνση του ιδιοκτήτη» συμπληρώνει την περιγραφή του τι συνέβη ο κ. Σαϊτανούδης μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο. Σύμφωνα με τον ίδιο, δε, ο ένας από τους δύο συναδέλφους του πήγε στο νοσοκομείο Σερρών με διάσειση και μώλωπες προσθέτοντας ότι «έχει και φωτογραφίες με το σκισμένο πουκάμισο και το κουρελιασμένο παντελόνι».

Διαφορετική, ωστόσο, είναι η εκδοχή του ιδιοκτήτη του πολυχώρου ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν αρνήθηκε τον έλεγχο και πως ήταν ο πατέρας του γαμπρου που ζήτησε από τους εφοριακούς να αποχωρήσουν για να μην «χαλάσουν» το γλέντι.

Κατά πληροφορίες αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου με τις κατηγορίες της αντίαστασης αλλά και της παράνομης κατακράτησης και η υπόθεση έλαβε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 158 επισκέπτες