Για τεχνητό θόρυβο και προσπάθεια αναστάτωσης των πολιτών από την Ένωση Γιατρών του Νοσοκομείου Σερρών κάνει λόγω ο διοικητής του Νοσοκομείου Αθανάσιος Ματάκος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη.

Απαντώντας στην Ένωση Γιατρών σημείωσε πως το κάλεσμα σε άλλους φορείς, όπως χρονίων πασχόντων εντείνει την κινδυνολογία, όταν η Ένωση γνωρίζει, πως στις εννέα θέσεις μονίμων που έχουν προκηρυχτεί συμπεριλαμβάνονται μια θέση ογκολόγου, μια αιματολογίας – αιμοδοσίας και μια θέση νεφρολόγου, ειδικότητες που αφορούν την εξυπηρέτηση αυτών των ομάδων.

Όπως είπε ο κ. Ματάκος ο αριθμός των γιατρών από το 2015 αυξήθηκε κατά 24 άτομα – 10 μόνιμοι και 14 επικουρικοί – , μια αύξηση της τάξης του 30%, σε σχέση με τους 79 που υπηρετούσαν το 2015. Στο μεταξύ ήδη υπάρχει δημοσιευμένη προκήρυξη για εννέα ειδικούς διαφόρων ειδικοτήτων με προθεσμία 30 Ιουνίου και αναμένεται η έγκριση του υπουργείου για την επαναπροκύρηξη έξι θέσεων ειδικών αποκλειστικής απασχόλησης . Με την ολοκλήρωση των διορισμών στο Νοσοκομείο θα υπηρετούν επιπλέον 40 ειδικοί γιατροί σε σχέση με το 2015, αύξηση σε ποσοστό 60%.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Σέρρες: Σοβαρός τραυματισμός αγρότη Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αγρότης από την Ευκαρπία Σερρών φούσκωνε τη ρόδα από τη δισκοσβάρνα (αγροτικό μηχάνημα που τοποθετείται πίσω από τον αγροτ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 349 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200