Η δήλωση αυτή του Ευάγγελου Παπαμιχάλη προκαλεί “σεισμό” καθώς είναι η πρώτη φορά που ξεκάθαρα λέγεται πως το νοσοκομείο Σερρών δεν μπορεί να παρέχει υπηρεσίες στους πολίτες.

Με τα πλέον γλαφυρά χρώματα ο πρόεδρος της ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών περιγράφει την κατάσταση την οποία βιώνουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό , ώστε οι Σερραίοι πολίτες να είναι προετοιμασμένοι και να ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν.

Ουρολογική, παιδιατρική, πνευμονολογική καρδιολογική είναι λίγες μόνο από τις κλινικές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, με τους γιατρούς να εκθέτουν στα μάτια των Σερραίων πολιτών την πραγματική κατάσταση

Και η λίστα των κλινικών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα συνεχίζεται, αφού όπως αποδεικνύεται όλες οι κλινικές έχει πρόβλημα με την έλλειψη ιατρικού προσωπικού.

Οι ίδιες καταγγελίες είχαν γίνει και λίγο καιρό πριν όταν και πάλι ο κύριος Παπαμιχάλης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στη διοίκηση. Τότε ο Διοικητής Αθανάσιος Ματάκος είχε διαψεύσει τα λεγόμενα του προέδρου, ο οποίος επανέρχεται και μάλιστα με στοιχεία, υπογραμμίζοντας ότι μ 2 και με 3 γιατρούς το πρόβλημα δεν λύνεται. Ο κύριος Παπαμιχάλης ενημέρωσε ότι ήδη από τον Ιούνιο μειώνονται τα χειρουργεία , ενώ η γενική συνέλευση των γιατρών έλαβε σοβαρές αποφάσεις.

Εντύπωση πάντως και ερωτηματικά προκαλεί η απουσία τόσο του υπουργείου όσο και του Δυπεαρχη Στρατή Πλωμαριτη.

Δείτε τα βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Η απάντηση του Αθ. Ματάκου στις καταγγελίες της ΕΝΙΝΣ

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 287 επισκέπτες