Πέθανε, σε ηλικία 63 ετών, προδομένος από την καρδιά του, ο πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά και πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στη σύζυγό του Παρθένα, τα παιδιά Όλγα, Αναστασία, Ιωάννα και τον αδερφό του Θεοχάρη.

Τον θάνατό του γνωστοποίησε η οικογένειά του το πρωί της Παρασκευής. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, στην περιοχή της Σταυρούπολης στις 14.30 και η ταφή και η δεξίωση έγιναν στην Τριανταφυλλιά Σερρών.

Επιθυμία της οικογένειας του είναι, αντί για στέφανα, όποιοι/ες το επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της "ΑΡΣΙΣ" Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων προς όφελος της παιδικής προστασίας.

Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του, ενώ στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου κατέβηκε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Παπαστέργιου, «Πράξεις για τη Μακεδονία».

Γεννήθηκε το 1956 στην Τριανταφυλλιά Σερρών, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Τελείωσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης (πέτρινο) και συνέχισε τις σπουδές του στο Οικονομικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το 1974. Το 1962 εγκαταστάθηκε στη Σταυρούπολη με την οικογένεια του. Παντρεύτηκε και απέκτησε τρεις κόρες.

Το 1975, βρέθηκε στην Ιταλία, φοιτητής της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βενετίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πτυχιούχος αρχιτέκτονας πλέον, επέστρεψε το 1981 στην Ελλάδα. Διετέλεσε δήμαρχος Παύλου Μελά μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2014.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε επίσης: