Σώος και αβλαβής εντοπίστηκε από τον γιο του ο 84χρoνος που αγνοούται από χθες το απόγευμα από την Τριανταφυλλιά.

Οι δικοί του άνθρωποι έζησαν ώρες αγωνίας και ακούγοντας τα ευχάριστα νέα πήραν μια βαθιά ανάσα. Το χαμόγελο στα χείλη της συζύγου του κυρίου Θεοδωρίδη επέστρεψε με την ίδια βέβαια να δηλώνει πως από δω και στο εξής, δεν πρόκειται ποτέ να τον ξανά αφήσει να οδηγεί στο τρακτέρ του.

Ο 84χρονος έφυγε χθες στις 5 το απόγευμα με το τρακτέρ του,προκειμένου να πάει όπως είπε στα Μελίσσια του. Από εκείνη την ώρα δεν τον ξαναείδε κανείς. Όλη τη νύχτα οι δικοί του άνθρωποι δεν έκλεισαν μάτι, περιμένοντας με το πρώτο φως της μέρα να ξεκινήσουν και πάλι οι έρευνες. Ευτυχώς στις 10 το πρωί ο ηλικιωμενος βρέθηκε πάνω στο τρακτέρ του να οδηγεί με κατεύθυνση προς την Άσσηρο.

Ο 84χρονος παρότι πέρασε όλη την νύχτα πάνω στο τρακτέρ και φορώντας μόνο το πουκάμισο του, εντούτοις ήταν καλά στην υγεία του. Η ευχάριστη είδηση μάλιστα γέμισε χαμόγελα όλους τους κατοίκους του χωριού.

Από χθες το απόγευμα που ο γιος του κυρίου Θεοδωρίδη, διαπίστωσε ότι ο πατέρας του δεν επέστρεψε σπίτι, στην τριανταφυλλιά σήμανε συναγερμός και όλοι οι κάτοικοι μαζί με την Αστυνομια κ την πυροσβεστική ,βγήκαν στο δρόμο για να ψάξουν τον κύριο Βασίλη. Ευτυχώς όπως λένε και οι ίδιοι τέλος καλό, όλα καλά.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: