Σε κατάσταση σοκ είναι οι κάτοικοι του Παραλιμνίου μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο χωριό τους, όταν ένα κοριτσάκι παρασύρθηκε από λεοφωρείο.

Όλα συνέβησαν αστραπιαία όταν τουλάχιστον όπως αναφέρετε από αυτόπτες μάρτυρες το κοριτσάκι θέλησε να διασχίσει ένα κεντρικό δρόμο του χωριού με το ποδήλατο του. Δυστυχώς εκείνη την στιγμή από το σημείο περνούσε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελέσουμε το δρομολόγιο Σέρρες Πεθελινό με αποτέλεσμα ο οδηγός να παρασύρει το μικρό κοριτσάκι.

Οι κάτοικοι των σπιτιών ακούγοντας το θόρυβο πετάχτηκαν αμέσως έξω από τα σπίτια τους για να δούνε τι συμβαίνει και διαπίστωσαν ότι το μικρό κοριτσάκι βρισκόταν αιμόφυρτο πάνω στην άσφαλτο. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο μικρό κοριτσάκι έως ότου φτάσει στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο παρέμεινε σε κατάσταση σοκ , χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ σε λίγα μόλις λεπτά έφτασε και η αστυνομία η οποία διενεργεί και την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

Οι κάτοικοι του χωριού εύχονται το μικρό κορίτσι να είναι καλά, σημειώνοντας ότι γενικότερα τα οχήματα που διασχίζουν το χωριό αναπτύσσουν ταχύτητα, χωρίς να εννοούν ότι κάτι τέτοιο συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: