Πολύωρη και πολύ δύσκολη ήταν η επιχείρηση των αντρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών χθες το βράδυ για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στο 1ο με 2ο χιλιόμετρο στον δρόμο Σερρών – Ελαιώνα, σε δύσβατο σημείο.

Σε 21 συλλήψεις κυνηγών στη Βόρεια Ελλάδα προχώρησαν το Σαββατοκύριακο οι αστυνομικές Αρχές, την ώρα που οι νεκροί και οι διασωληνώσεις στην ευρύτερη περιοχή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ολοένα και αυξάνονται.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Σερρών, την Παρασκευή το βράδυ, η οποία κατάφερε να κατασβέσει φωτιά που ξέσπασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Σιγής.

Έργα και όχι υποσχέσεις για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, με στόχο την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής, ζητά η διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σερρών «Ο Άγιος Λουκάς».

Σε απεργία πείνας βρίσκεται ο κρατούμενος σπουδαστής, Κώστας Σακκάς, μετά την εκδικητική, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

Ένας 69χρονος από την πόλη των Σερρών και μία ηλικιωμένη τρόφιμος του γηροκομείου Σερρών, που είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, απεβίωσαν, την Τρίτη 3/11, σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης λόγω επιπλοκών που παρουσίασαν.