Το Επιμελητήριο Σερρών σε Ειδική Τελετή βράβευσε τους επιτυχόντες – παιδιά μελών του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Δεκάδες νέοι φοιτητές και φοιτήτριες με γονείς, συγγενείς και φίλους τους πλημμύρισαν την Αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» και παρέλαβαν τους επαίνους και τα βραβεία του Επιμελητηρίου Σερρών για την επιτυχία τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου, Πρωτοσύγκελος Πατήρ Γαβριήλ, ο Βουλευτής Σερρών, κος Μιχάλης Τζελέπης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, κος Ιωάννης Μωυσιάδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, κος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο τέως Αναπληρωτής Υπουργός, κος Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Αντιδήμαρχος Σερρών, κος Ηλίας Γκότσης, ο Διοικητής του 10ου Συντάγματος Πεζικού, Συνταγματάρχης, κος Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, η εκπρόσωπος του Διοικητή της Πυροσβεστικής Σερρών, Επιπυραγός Δήμητρα Βογιατζή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κος Αθανάσιος Μασλαρινός, ο τέως Νομάρχης Σερρών, κος Στέφανος Φωτιάδης, ο εκπρόσωπος της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, κος Δημήτρης Αναγνωστίδης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών, κος Σωτήρης Κοτσαμπάς και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στους νέους φοιτητές, αφού τους ενημέρωσε για τον ρόλο του Επιμελητηρίου και τις δραστηριότητές του, τους συμβούλεψε να είναι κοντά στο Επιμελητήριο, να παρακολουθούν τις δράσεις και τις ενέργειές του και να επιδιώκουν να μαθαίνουν συνεχώς τα νέα των επιχειρήσεων του τόπου μας και όλα τα θέματα που σχετίζονται με την οικονομία του. Τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ν. Σερρών και παρότρυνε τους νέους να τα αξιοποιήσουν με τις γνώσεις που θα αποκομίσουν από τις σπουδές τους, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του Νομού και στην παραμονή όσο το δυνατόν περισσότερων νέων ανθρώπων στον τόπο μας.

Τα θερμά συγχαρητήρια που απηύθυναν οι επίσημοι προς τους επιτυχόντες, τις οικογένειες και τους καθηγητές τους συνοδεύονταν από ευχές για καλή σταδιοδρομία και πρόοδο σε όλους τους τομείς. Αισιόδοξα μηνύματα και πίστη στους νέους ανθρώπους ότι αυτοί μπορούν μέσω της αριστείας, της γνώσης και της εργατικότητάς τους να χαράξουν ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας, χαρακτήρισαν την Εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη και γεμάτη χαμόγελα αναμνηστική φωτογραφία όλων μαζί των επιτυχόντων με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Η βράβευση και ο αναμνηστικός Έπαινος «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ» εκ μέρους του Επιμελητηρίου συνοδεύτηκαν και από χρηματική χορηγία.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες με τη βράβευση όλων των επιτυχόντων είναι δημοσιευμένες στο facebook του Επιμελητηρίου.

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...