Πρόσκληση προς τις Σερραϊκές επιχειρήσεις να λάβουν μέρος στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης απευθύνει το Επιμελητήριο. H Δ.Ε.Θ. θα πραγματοποιηθεί στις 07-15 Σεπτεμβρίου 2024, με τιμώμενη χώρα για φέτος την Γερμανία.

Εντυπωσιακές επιχειρηματικές ιδέες, εφευρετικότητα και άρτια παρουσίαση ήταν τα χαρακτηριστικά και του φετινού «ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ», που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Σερρών με την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση Νομού Σερρών.

Η νεανική εφευρετικότητα, η δημιουργικότητα και η επιχειρηματικότητα θα βρεθούν για ακόμη μία χρονιά στο επίκεντρο, κατά τη διάρκεια του ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να διεκδικεί περαιτέρω αλλαγές στην Κ.Α.Π. με την επισήμανση ότι οι αλλαγές που έγιναν μέχρι τώρα, μετά από ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης είναι σημαντικές, έστειλε από τις Σέρρες ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου είχε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2024 ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Σερρών Aθανάσιος Μαλλιαράς, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Σερρών Τάσο Χατζηβασιλείου, τον Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου Γιώργο Ταΐρη και τον συνεργάτη του Επιμελητηρίου Λεωνίδα Μεταλλίδη.

Τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία τους για τις αλλαγές στη φορολογία που επιφέρει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εξέφρασαν σε έκτακτη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου, οι εκπρόσωποι των φορέων, σωματείων και συνδικαλιστικών οργανώσεων των Σερρών.

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για μία ακόμη χρονιά στηρίξατε τη μεγάλη προσπάθεια και συμβάλατε στην επίτευξη του μεγαλεπήβολου εγχειρήματος.

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με αγοραστές απ΄ όλο τον κόσμο.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 478 επισκέπτες