Στηρίζοντας τον αγροτικό τομέα και επιδιώκοντας τη δικτύωση και εξωστρέφεια των αγροτικών επιχειρήσεων – μελών του, το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «AGROTICA».

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών δικαιώθηκε για την πρωτοβουλία διεξαγωγής για δεύτερη συνεχή χρονιά στις Σέρρες του 2ου Ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου AgriBusiness Forum, του απόλυτου γεγονότος για την αγροτεχνολογία στην Ελλάδα, που είχε ως θέμα “Το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή”, 1 & 2/11/2019 και ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τους υποστηρικτές που συνέβαλαν με κάθε δυνατό τρόπο στην επιτυχία του Συνεδρίου.

Το 2ο ετήσιο διεθνές συνέδριο AgriBusiness Forum με θέμα “Το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή” διεξάγεται στις Σέρρες 1-2/11/2019 και επικεντρώνεται στον εκσυγχρονισμό και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροδιατροφικής αλυσίδας για την παραγωγή, επεξεργασία και διανομή γεωργικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας στην ψηφιακή εποχή.

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων πραγματοποιεί προσπάθεια αφύπνισης των αρχών και των επιχειρήσεων της περιφέρειας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του χώρας.

Με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο έπεσε την Κυριακή η «αυλαία» της 5ης SEREXPO. Οι χιλιάδες επισκεπτών που «πλημμύρισαν» από την Τετάρτη τον εκθεσιακό χώρο της, στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, απέδειξαν περίτρανα ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο οικονομικό, επιχειρηματικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών, με την στήριξη της Αντιπεριφέρειας.

Ολοκληρώνεται την Κυριακή, πέμπτη ημέρα λειτουργίας της, η εμπορική έκθεση Serexpo, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Η τεράστια επιτυχία της Serexpo στο νέο χώρο του πρώην στρατοπέδου «Κολοκοτρώνη» πιστοποιεί με τον πλέον εμφατικό τρόπο την επιτυχία του εγχειρήματος της μεταφοράς της αλλά και διατρανώνει το πάγιο αίτημα για τη μακροχρόνια παραχώρηση των πρώην στρατοπέδων στην τοπική κοινωνία.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν λειτούργησε τελικά το τουριστικό τρενάκι στη 5η SEREXPO 2019.

Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν και χθες το κατώφλι της 5η Serexpo που διοργανώνει το Επιμελητήριο και η Π.Ε Σερρών, οι οποίοι περιηγήθηκαν στα περίπτερα των εκθετών, συμμετείχαν ή παρακολούθησαν παράλληλες δράσεις και απόλαυσαν τους ΟΝΙΡΑΜΑ στη μουσική σκηνή.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 407 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200