Με στόχο την κατάκτηση μίας έδρας χωρίς να αποκλείουν και δεύτερη για το Ν.Σερρών ρίχνεται στη «μάχη» των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ – σε τοπικό επίπεδο, ανέφερε το στέλεχος του κόμματος Φιντίας Βελίκης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σερρών.

Ο κ. Βελίκης χαρακτήρισε το τοπικό ψηφοδέλτιο dream team « το ψηφοδέλτιο έχει από όλες τις επαγγελματικές τάξεις , έχει σχεδόν από όλες τα γεωγραφικές διαιρέσεις του Νομού και έχει ακριβώς τη σύνθεση των εμπειριών , πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών για να μπορέσει να δώσει αυτό που ο Νομός περιμένει από εμάς . Η στόχευσή μας είναι οπωσδήποτε ένας βουλευτής και εάν τα πράγματα έρθουν όπως σκεφτόμαστε και έτσι όπως προγραμματίζουμε επιτελικά να έχουμε και ένα δεύτερο βουλευτή»

Παράλληλα όσον αφορά τη τακτική που θα κινηθεί η Ν.Ε και τα στελέχη και υποψήφιοι ενόψει τον εκλογών , είπε πως θα είναι άκρως δυναμική. «Σε αυτή τη μάχη θα πάμε όλο το δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ από σπίτι σε σπίτι και δε θα αφήσουμε ψήφο να πάει σε αποχή , δε θα αφήσουμε ψήφο να πάει με χαλαρό τρόπο και κριτήριο. Όλο αυτό το ανθρώπινο δυναμικό θα αφιερωθεί σε αυτή τη μάχη και αγώνα και μέρα και νύχτα θα οργώσουμε το Ν.Σερρών για να φτάσουμε και στο τελευταίο σπίτι για να αλλάξουμε το αποτέλεσμα».

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου έχει ως εξής: Λευτέρης Αβραμάκης, Καφένια Ανθουλάκη, Κυριακή Βελίκη, Μιχάλης Δεμερτζής, Κώστας Καρπουχτσής, Αναστάσιος Λασπάς, Αφροδίτη Σταμπουλή, Ευάγγελος Φωτίου.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...