Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαδικασία ελέγχου των κατατεθειμένων συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στους Δήμους του Νομού Σερρών.

Πληροφορίες θέλουν υποψήφιοι να αποχωρούν από συνδυασμούς την τελευταία στιγμή, προκαλώντας προβλήματα και “πονοκεφάλους” στους υποψηφίους Δημάρχους.
Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που αποχωρήσουν τελικά κάποιες γυναίκες από συνδυασμούς, τότε υπάρχει πρόβλημα και με την ποσόστωση, το οποίο θα κληθούν να επιλύσουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Ωστόσο, κατά πόσο όλα αυτά ισχύουν και αν τελικά υπάρχουν προβλήματα σε συνδυασμούς θα φανεί το Σάββατο, όταν θα γίνει και η ανακήρυξη των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο Σερρών.
Εν τω μεταξύ, εντύπωση προκαλεί η πληροφορία που θέλει δέκα λεπτά πριν τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης των συνδυασμών, κάτοικος μικρού τοπικού διαμερίσματος να πηγαίνει στο δικαστικό μέγαρο επιθυμώντας να καταθέσει ανεξάρτητη υποψηφίοτητα για τοπικό συμβούλιο, χωρίς όμως να έχει τα απαραίτητα έγγραφα.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...