Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Συμμαχίας Σερραίων» με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν κατά βάση τους Επαγγελματίες του κλάδου αλλά και γενικότερα την κοινωνία και την οικονομία του τόπου μας.

Ο κ. Χρυσάφης παρουσιάζοντας τις ολοκληρωμένες προτάσεις της «Συμμαχίας Σερραίων» για την επιχειρηματική κοινότητα τόνισε:

«Στοχεύουμε στην ανάδειξη των Σερρών σαν πόλη προορισμού σαββατοκύριακου και για τις 52 εβδομάδες του έτους με δημιουργία ποικίλων δρώμενων που θα γίνουν θεσμοί.»

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν πως μόνο μέσα από συντονισμό και συνεργασία όλων των φορέων μπορεί ο τόπος μας να αναβαθμιστεί και να κατακτήσει τη θέση που του ανήκει.

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...