Ο κ. Παντελής Μπόζης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία στο Δήμο Νέας Ζίχνης.

Στην δήλωση της υποψηφιότητας του αναφέρει:

«Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, βαδίζοντας σε μία νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση, καταθέτω επίσημα την απόφαση συμμετοχής μου στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ζίχνης.
Μετά από δεκαοκτώ και πλέον χρόνια που υπηρετώ τον α΄ βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, γνωρίζω τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας.
Ξεκινήσαμε μία νέα προσπάθεια πέρα και πάνω από κομματικές δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, με κοινό στόχο και όραμα την προκοπή του τόπου μας. Με συνοδοιπόρους άξιους συνδημότες μας με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στον τόπο, αλλά και με πολλούς νέους, και ενθουσιώδεις συμπολίτες μας που με ανιδιοτέλεια, και διάθεση είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν τις γνώσεις τους για την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Οραματιζόμαστε ένα Δήμο αποτελεσματικό, ανοιχτό σε όλους. Ένα Δήμο που να ενώνει και να μη διχάζει. Διεκδικούμε να διοικήσουμε το Δήμο Νέας Ζίχνης με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, εντιμότητα και τόλμη.
Στόχος μας να κάνουμε την αγωνία … ελπίδα και μαζί να διαμορφώσουμε εκείνες τις συνθήκες που μας αξίζουν, στο Δήμο μας που αγαπάμε!»

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...