Η αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη δρομική εκδήλωση των ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ έρχεται και φέτος για 3η χρονιά στην πολη μας με +1 νέο νυχτερινό Αγιοβασιλιατικο αγώνα στις 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ .

Η 23η Γιορτή Ρυζιού, την οποία διοργανώνει ο ΠολιτιστικόςΣύλλογος Γυναικών «ΑΜΑΖΟΝΕΣ» , σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:30, στην πλατεία της Τοπικής ΚοινότηταςΠροβατά. 

Σε ένα ξεχωριστό σκηνικό θα μετατραπεί το κέντρο και οι γειτονιές της πόλης των Σερρών τις επόμενες ημέρες (από τις 8 έως τις 18 Σεπτεμβρίου)  με αφορμή το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου και Τεχνών τουδρόμου που  διοργανώνει ο Δήμος και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Την Πέμπτη ξεκινά η 19η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση στο Θερινό Θεατράκι Σερρών, η μεγάλη γιορτή παράδοσης και πολιτισμού, που διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης των Σερρών.

Η 6η Γιορτή Τέχνης “Serres Music & Art Festival”, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2023, στο Eπιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO “ΧΡΗΣΤΟΣ MEΓΚΛΑΣ” (πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη).

ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΔΙ.ΠΑ.Ε. (ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ)

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8:00μ.μ.

 

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ

 

Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της EntertainmentOne (eOne) PeppaPig

Τριήμερες πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό τη Μεταμόρφωσης του Σωτήρος διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προβατά "Ο Φωτοδότης", σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και την Κοινότητα Προβατά.

Εντυπωσιακή αναμένεται και η φετινή διοργάνωση το Wake Up Festival για ένα τριήμερο ραντεβού 28,29 και 30 Ιουλίου στην Κοίμηση Σερρών.