Στο Δήμο Σιντικής θα επισκεφτεί την Κυριακή 12 Μαΐου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, οποίος θα παραστεί στις εκδηλώσεις αναβίωσης της Μάχης των Οχυρών του Ρούπελ.

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών διοργανώνεται ημερίδα με θέμα «Βία και παραβατικότητα των ανηλίκων», την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών.

Ενημερωτική δράση με θέμα την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων διοργανώνει η 1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού (13 Φεβρουαρίου) και την γιορτή των Ερωτευμένων (14 Φεβρουαρίου), στην πλατεία Κρονίου, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Η αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη δρομική εκδήλωση των ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ έρχεται και φέτος για 3η χρονιά στην πολη μας με +1 νέο νυχτερινό Αγιοβασιλιατικο αγώνα στις 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ .

Η 23η Γιορτή Ρυζιού, την οποία διοργανώνει ο ΠολιτιστικόςΣύλλογος Γυναικών «ΑΜΑΖΟΝΕΣ» , σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:30, στην πλατεία της Τοπικής ΚοινότηταςΠροβατά. 

Σε ένα ξεχωριστό σκηνικό θα μετατραπεί το κέντρο και οι γειτονιές της πόλης των Σερρών τις επόμενες ημέρες (από τις 8 έως τις 18 Σεπτεμβρίου)  με αφορμή το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου και Τεχνών τουδρόμου που  διοργανώνει ο Δήμος και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Την Πέμπτη ξεκινά η 19η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση στο Θερινό Θεατράκι Σερρών, η μεγάλη γιορτή παράδοσης και πολιτισμού, που διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης των Σερρών.