serreslife

Επανεκλογή για τον επικεφαλή της Διάβασης Πεζών κ. Παναγιώτης Κοτρώνης ο οποίος επικράτησε με των υπόλοιπων συνυποψήφιων του στις ενδοπαραταξιακές εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσία της Διάβασης που έλαβαν μέρος στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ το απόγευμα της Τετάρτης. Η συνέλευση της παράταξης έγινε σε πολύ καλό κλίμα με 150 Σερραίους να δίνουν το παρόν και να παρακολουθούν τον απολογισμό της παρερχόμενης ηγεσίας, ενώ διατυπώθηκαν αρκετές προτάσεις σχετικά με τις δράσεις της Διάβασης στο μέλλον.


Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν συνολικά 130 Σερραίοι από τους οποίους οι 88 ψήφισαν υπέρ του κ. Κοτρώνη, 40 υπέρ του κ. Μπόικο, 1 ψήφο έλαβε ο κ. Βύσνας, ενώ μία ψήφος κρίθηκε άκυρη. Δικαίωμα Συμμετοχής στις εκλογές είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι είχαν όλοι οι Σερραίοι Δημότες.
Την ικανοποίηση του για την έκβαση της Γενικής Συνέλευσης εξέφρασε ο επικεφαλής της Διάβασης Πεζών κ. Κοτρώνης ο οποίος έκανε λόγο για την πιο επιτυχημένη συνεδρίαση  της παράταξης από την ημέρα ίδρυσής της: «Ήταν μία από τις καλύτερες Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήσαμε ως παράταξη από την ημέρα της ίδρυσής μας, ούτε εγώ ο ίδιος ομολογώ δεν περίμενα μία τόσο ικανοποιητική εικόνα. Σχεδόν 150 Σερραίοι έδωσαν το παρόν και διατύπωσαν τις απόψεις και τις θέσεις ους για την Διάβαση, ενώ 130 εξ αυτούς ψηφίσανε για την ανάδειξη επικεφαλή ενώ στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχαν μόλις 30».
Μάλιστα όπως υπογράμμισαν αρκετά μέλη της παράταξης η παραπάνω εικόνα ομόνοιας ήταν μία απάντηση στις φήμες των τελευταίων εβδομάδων που ήθελαν να υπάρχουν «ατμόσφαιρα εμφυλίου» στην Διάβαση Πεζών και πιο συγκεκριμένα μεταξύ των δύο κύριων υποψηφίων για την ηγεσία.

Του Καγιογλίδη Παναγιώτη

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 346 επισκέπτες