«Σκανδαλώδη και προκλητική» χαρακτήρισε την εισήγηση σοκ της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ο Λευτέρης Αβραμάκης.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης είπε ότι… «οι βιαστικές δηλώσεις του κ.Αυγενάκη περί δήθεν τεκμηρίωσης για υποβιβασμό ιστορικών ομάδων, υποκρύπτουν πέρα από υποκρισία και ενοχή» ενώ αναφέρθηκε στην αντικατάσταση δύο μελών της Επιτροπής που ψήφισαν υπέρ του υποβιβασμού του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Σκανδαλώδης εισήγηση της Ε.Ε.Α που διόρισε ο κ. Αυγενάκης για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της ΞΑΝΘΗΣ. Κ. Αυγενάκη είσαι απόλυτα εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης με την αντικατάσταση των μελών της Επιτροπής, λίγο πριν εκδικαστεί η υπόθεση της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως είναι πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη η σκανδαλώδης και προκλητική εισήγηση της Ε.Ε.Α και οι βιαστικές δηλώσεις του κ. Αυγενάκη περί δήθεν τεκμηρίωσης για υποβιβασμό ιστορικών ομάδων, υποκρύπτουν πέρα από υποκρισία και ενοχή».

Πηγή: thestival.gr

 

 

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 164 επισκέπτες