Συνάντηση Φωτεινής Αραμπατζή με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Θάνο Πετραλιά, ενόψει της έναρξης διανομής του πετρελαίου θέρμανσης

Τσίπρας από Σέρρες: Δεν υπάρχουν απόρθητα κάστρα, έφτασε η ώρα της αλλαγής

«Σήμερα εδώ στις Σέρρες αποδεικνύουμε ότι δεν υπάρχουν απόρθητα κάστρα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος σε πολίτες των Σερρών.

Μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών λόγω της φονικής τραγωδίας στα Τέμπη, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Σερρών Τάσου Χατζηβασιλείου έρχονται οι Ημέρες Καριέρας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 30 επιχειρήσεις από τις Σέρρες και την ευρύτερη περιοχή θα προσφέρουν περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης έδωσε στη δημοσιότητα τις δηλώσεις της περιουσιακής κατάστασης του έτους 2021 (χρήση 2020) των πολιτικών προσώπων, οι οποίες θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι.

Η Ελλάδα αργά αλλά και σταθερά ξεπερνά σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία την πανδημία του κορωνοϊού με τους υπεύθυνους του υπουργείου υγείας να επικεντρώνουν τώρα την προσοχή τους στον εμβολιασμό όσο το δυνατό μεγαλύτερου αριθμού ελλήνων πολιτών ώστε να είναι οχυρωμένοι κατά της πανδημίας.

Την πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών επισκέφθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής στα πλαίσια των επισκέψεων του σε φορείς της πόλης.

Το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής όπου συνομίλησε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, γιατρούς και εργαζομένους και επιθεώρησε τις εργασίες στην καινούρια πτέρυγα των λοιμώξεων η οποία έγινε με δωρεά της εταιρείας Fibran αλλά ανακοίνωσε και δύο πολύ μεγάλα έργα για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 291 επισκέπτες