Μια πρωτόγνωρη υπόθεσης απαγωγής, σκηνοθετημένης από το ίδιο το θύμα, εξιχνιάστηκε στις Σέρρες.

Η συνεργασία αστυνομικών των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ζωής – Προσωπικής Ελευθερίας και Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, οδήγησαν στην εξιχνίαση εκβίασης σε βάρος 56χρονης γυναίκας και του 30χρονου γιου της.

Για την υπόθεση συνελήφθη 36χρονη συγγενής των παθόντων, η οποία είναι ανιψιά της 56χρονης, ενώ αναζητείται ο 30χρονος συνεργός και σύντροφός της, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης που αναζητείται πλην όμως τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί, χθες το πρωί ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα υποψήφια θύματά του και προφασιζόμενος ότι έχει απαγάγει την 36χρονη γυναίκα με την οποία συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς, αξίωσε εκβιαστικά 3.000 ευρώ, μετερχόμενος ταυτόχρονα απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα.

Στο πλαίσιο ερευνών, η φερόμενη ως απαχθείσα εντοπίστηκε απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας να επιβαίνει σε υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ουδέποτε υπήρξε θύμα αρπαγής, πλην όμως υπήρξε σχετική συνεννόηση μεταξύ των δραστών, προκειμένου να αποκομίσουν παράνομα περιουσιακό όφελος.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού της.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: