Αστυνομικοί συνέλαβαν μετά από καταδίωξη στο ύψος της Ασπροβάλτας 29χρονο αλλοδαπό που μετέφερε 9 άτομα εκ των οποίων ένα στερούνταν εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από τον κόμβο Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό και το αυτοκίνητο, που έφερε πλαστές πινακίδες, ακινητοποιήθηκε κοντά στην Ασπροβάλτα.

Σε βάρος του συλληφθέντα οδηγού σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος μεταφοράς.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Μεσημβρινές ώρες την Τρίτη (27-10-2020), στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο και ακινητοποίησαν στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, κοντά στην Ασπροβάλτα, παρά το γεγονός ότι ο 29χρονος αλλοδαπός οδηγός του προσπάθησε να διαφύγει.

Κατά τον έλεγχο στο εν λόγω όχημα διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τρεις αλλοδαπούς, ένας εκ των οποίων στερούταν εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος μετέφερε έξι (6) ακόμη αλλοδαπούς.

Σε βάρος του συλληφθέντα οδηγού σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος μεταφοράς.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 183 επισκέπτες