Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το βράδυ στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 12 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε ιδιοκτήτης του καταστήματος, μαζί με ένα διοργανωτή που είχε το ρόλο του “dealer”, να έχουν διαμορφώσει ειδικό χώρο όπου διενεργούσαν παραλλαγή του Πόκερ, στο οποίο συμμετείχαν τα υπόλοιπα 10 άτομα - παίκτες ποντάροντας χρηματικά ποσά.

Κατασχέθηκαν μάρκες πονταρίσματος, τράπουλες και χρηματικό ποσό περίπου 1500 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή τους.

Και τα 12 άτομα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Σερρών στο πλαίσιο του αυτοφόρου, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (7 Οκτωβρίου 2019) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 12 άτομα για παράβαση της νομοθεσία περί παιγνίων.
Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος με προσωρινά υπεύθυνο 56χρονο ημεδαπό, διαπιστώθηκε να διενεργούνται παράνομα τυχερά παίγνια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου συμμετείχαν 11 ημεδαποί ηλικίας 32 έως 59 ετών, στοιχηματίζοντας χρηματικά ποσά. Από τον παραπάνω χώρο κατασχέθηκαν ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, 16 τράπουλες, 1.041 μάρκες και το χρηματικό ποσό των 1.455 ευρώ.
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ο 41χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 381 επισκέπτες