Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και συγκεκριμένα, 3 αλλοδαποί από Αλβανία, Βουλγαρία, Γεωργία, ηλικίας  20, 23 και 29 ετών, καθώς και ένας 24χρονος Έλληνας συνελήφθησαν για την απόπειρα ληστείας στην κεντρική πλατεία των Σερρών, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών.  

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ένας 23χρονος Έλληνας συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα ενεργώντας από κοινού χθες τα ξημερώματα, προσέγγισαν δύο Ιρακινούς στη πόλη των Σερρών και με την απειλή μαχαιριού και την άσκηση σωματικής βίας, επιχείρησαν να τους αφαιρέσουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίσθηκαν αρχικά οι 2 αλλοδαποί και συνελήφθησαν. Επίσης το απόγευμα της ίδιας μέρας εντοπίστηκαν και τα άλλα 2 άτομα, τα οποία επίσης συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Διαβάστε επίσης: