Στη σύλληψη τριών ανδρών ηλικίας 34, 40 και 48 ετών, κατά περίπτωση, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, προχώρησαν χθες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Μετά από έρευνες Αστυνομικών του Α.Τ.Εμμανουήλ Παππά , εξιχνιάστηκε η διάρρηξη του παγκαριού του παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά, στο Νεοχώρι Σερρών, η οποία σημειώθηκε βραδινές ώρες της 22/10/2019 .

Συνελήφθη την Τρίτη (5 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 46χρονος ημεδαπός, καθώς σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ποσότητα κάνναβης βάρους 103,8 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 702 γραμμαρίων και 2,5 ναρκωτικά δισκία τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη την Τετάρτη (30 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 46χρονος ημεδαπός, διότι σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από την Τροχαία Σερρών εντοπίστηκε φορτηγό με ξένες πινακίδες που είχε τοποθετηθεί ειδικός μηχανισμός παραποίησης του ταχογράφου. Ο μηχανισμός ενεργοποιούνταν μέσω τηλεχειριστηρίου.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 48χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 80 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη την Πέμπτη (17 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 44χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 646 γραμμαρίων.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 304 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200