Μόνο που όπως σε όλα χρειάζεται μέτρο, έτσι και η επικοινωνία…

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΚΕΔΗΣ
προσκαλούν τα ΜΜΕ των Σερρών σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και ώρα 12.00 στο κατάστημα ποδηλάτων του κ. Νίκου Λαζαρίδη επί της οδού Ρωμανού 5 (πλησίον πρώην Τ.Ε.Β.Ε), ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης και η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Χρυσάνθη Παλάζη- Τσοχατζίδη όπου θα βρίσκονται εκεί προκειμένου να ενημερωθούν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης των ποδηλάτων.

Και συνεχίζει το Δελτίο Τύπου αναφέροντας πως
η παράδοση συνολικά 307 ποδηλάτων στα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Αφού ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα όπως αναφέρει το Δελτίο τύπου για ποια ενημέρωση αναφέρεστε?

Θα ενημερωθείτε, θα μας ενημερώσετε ή θα βγείτε τις απαραίτητες φωτογραφίες και αυτή θα είναι η ουσία της συνάντησης;

Και η επικοινωνία έχει τα όρια της…

Ειδικά σε τέτοια θέματα όπου εμείς σαν μέσο ήμασταν αρνητικοί από την αρχή και ασκήσαμε την κριτική μας σε αυτή την προωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής που αποφάσισε να δώσει 42.928€ για να δωρίσει ποδήλατα μόνο στα παιδιά που θα έκαναν την εγγραφή τους στα ΚΔΑΠ του Δήμου.

Τα υπόλοιπα παιδιά δεν είναι παιδιά του Δήμου;

Διαβάστε επίσης:

  • Το στοίχημα του Λαϊλιά θα κερδηθεί ! Υποψήφιοι Δήμαρχοι, Νομάρχες και Βουλευτές των τελευταίων είκοσι(20) περίπου ετών στη φαρέτρα των υποσχέσεών τους συμπεριλάμβαναν την πρόταση της αναβάθμισης, α...
  • Η αλλοπρόσαλλη πρωτιά των Σερρών ! Θλίβομαι κάθε φορά, όταν βλέπω σε περιφερειακούς συνήθως τηλεοπτικούς σταθμούς  αφιερώματα για τις ομορφιές και την ιστορία των τόπων τους. Θλίβομαι, επειδ...