Ο χρόνος κυλά αθόρυβα και μας ξεγελά. Χαιρόμαστε για την κάθε ημέρα, που γεννιέται και σπρώχνουμε το «σήμερα» να γίνει «χθες», μη λογαριάζοντας πως κάθε ημέρα που φεύγει είναι η ίδια μας η ζωή, που γλιστρά κι αυτή μαζί με το χρόνο.


Όλα αυτά σκέφτηκα προχθές, όταν σκαλίζοντας το αρχείο μου διαπίστωσα ότι οι «ΑΠΟΨΕΙΣ» μας στο site:serreslife.gr , έφτασαν πλέον τις 500! Πεντακόσια(500) θέματα μαζί σας, πεντακόσιες(500) ΑΠΟΨΕΙΣ κοντά σας, να μοιραζόμαστε τις αγωνίες και τα προβλήματα αυτού του τόπου, να χαιρόμαστε για στιγμές «αλλιώτικες» της ζωής, να καυτηριάζουμε συμπεριφορές, να προβάλλουμε ανάγκες και ελλείμματα, να επικοινωνούμε με αυτόν τον τρόπο.

Χαίρομαι, γιατί η μεταξύ μας επικοινωνία έχει σημασία. Κάθε φορά που ένα δικό σας βλέμμα στέλνει στη «στήλη» μας συμπαράσταση και ενδιαφέρον, κάθε φορά που ένα χαμόγελο γεννιέται στα χείλη του αναγνώστη της «στήλης», κάθε φορά που ένας καλός ή κακός λόγος φτάνει στα αυτιά της «στήλης», χαίρομαι. ΝΑΙ, χαίρομαι, γιατί η μεταξύ μας επικοινωνία έχει σημασία.

Σε όλους εσάς, που αφιερώσατε τρία(3) λεπτά για να διαβάσετε την ΑΠΟΨΗ, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Και σε όλους εσάς, που διαβάσατε την ΑΠΟΨΗ και τελειώνοντάς την χαμογελάσατε, προβληματιστήκατε, ίσως βρίσατε, διαφωνήσατε ή συμφωνήσατε, συνεχίστε το ταξίδι μαζί μας στην επικοινωνία για να νικήσουμε το χρόνο που ροκανίζει τις ρίζες μας και να μεγαλώσουμε το «τώρα» της ζωής μας.

Ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει τα μάτια, τα αυτιά, τις αισθήσεις όλες ανοιχτές για να οσμίζεται τα γεγονότα και να τα προβάλλει. Το άγχος για την «είδηση» είναι η καταστροφή του, γιατί τον εγκλωβίζει και τον αγκυλώνει.

Η είδηση κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη και αρκεί λίγη φαντασία για να την ανακαλύψεις. Όμως, η αλήθεια της ΑΠΟΨΗΣ προκειμένου να φτάσει σε εσάς χρειάζεται ένα βήμα, κι αυτό το δίνει το site: serreslife.gr και έτσι πορευόμαστε μαζί στο χρόνο. Χίλια ευχαριστώ στους ανθρώπους του site: serreslife.gr, που φιλοξενούν την ΑΠΟΨΗ μου στους κόλπους της.

Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Δημοσιογράφος - Φιλόλογος) 

Διαβάστε επίσης:

  • Το στοίχημα του Λαϊλιά θα κερδηθεί ! Υποψήφιοι Δήμαρχοι, Νομάρχες και Βουλευτές των τελευταίων είκοσι(20) περίπου ετών στη φαρέτρα των υποσχέσεών τους συμπεριλάμβαναν την πρόταση της αναβάθμισης, α...
  • Η αλλοπρόσαλλη πρωτιά των Σερρών ! Θλίβομαι κάθε φορά, όταν βλέπω σε περιφερειακούς συνήθως τηλεοπτικούς σταθμούς  αφιερώματα για τις ομορφιές και την ιστορία των τόπων τους. Θλίβομαι, επειδ...
  • Επιχείρηση Φαράγγι – Φυσική προίκα ! Εργασίες καθαρισμού στο Φαράγγι του Αγγίτη, τόσο από την πλευρά της Συμβολής όσο κι από εκείνη της Ν.Μπάφρας, πραγματοποίησε ο Δήμος Αμφίπολης, στο πλαίσιο της ...