Με μία ανάρτησή στο facebook, το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Σερρών αφήνει αιχμές κατά του Προέδρου της ΝΟΔΕ Σερρών Θεόδωρου Καμπούρη, τον οποίο κατηγορεί για αναίτια εξύβριση του επικεφαλής του ΕΚΑ Σερρών. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Ενημερώνουμε πως στις 25/2/2020 στις Σέρρες, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Σερρών, απευθυνόμενος σε Συναδέλφους μας Αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας, καταφέρθηκε με ακραία προσβλητικές για την τιμή και την υπόληψη εκφράσεις, υβρίζοντας χυδαία, αναίτια και απρόκλητα, τον Επικεφαλής της Αστυνομικής Συνδικαλιστικής μας Παράταξης του Ε.Κ.Α. Σερρών (να σημειωθεί πως δεν ήταν παρών), δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της συμπεριφοράς αυτής.
Μετά την μήνυση που κατατέθηκε άμεσα σε βάρος του, συνελήφθη στις 26/2/2020 και κινούμενος αήθως, για αντιπερισπασμό και μόνο, μήνυσε τον έναν από τους παρόντες στο συμβάν Συνάδελφο, εφευρίσκοντας πως τάχα απειλήθηκε...
Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (Ε.Κ.Α.) Σερρών, ως συνδικαλιστικός συνδυασμός - παράταξη - οργανισμός, που λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία του Ν.1264/1982, για τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους που υπηρετούν σε όλες ανεξαιρέτως τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Σερρών, αγωνίζεται και συμβάλλει με όλα τα θεσμοθετημένα όργανα του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού Κίνηματος για το κοινό καλό και των Αστυνομικών και της τοπικής Κοινωνίας του Νομού Σερρών, αναμένει την επίσημη θέση του Κυβερνώντος Κόμματος της Ν.Δ. για το συμβάν, μιας και ο κομματικός της "παράγοντας" στις Σέρρες, δυστυχώς, όπως φαίνεται λειτουργεί με κανόνες που δεν συνάδουν σε πρέπουσες συμπεριφορές, συμπαραστέκεται στους Συναδέλφους μας.
Παράλληλα το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (Ε.Κ.Α .) Σερρών ως ενεργός συνδικαλιστικός οργανισμός και νομική οντότητα, δηλώνει πως το Συνδικαλιστικό κίνημα δεν φιμώνεται, δεν απειλείται και δεν φοβάται, ενώ είναι Δημοκρατικά εκλεγμένο και αποτελούμενο από εκλεγμένα Μέλη στο Δ.Σ. της πρωτοβάθμιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών και με Αντιπροσώπους στη δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), αγωνίζεται για τη Νομιμότητα, τη Δικαιοσύνη και τα δίκαια αιτήματα του Έλληνα Αστυνομικού. Ύβρεις και εκφοβισμούς δεν θα δεχθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Η απάντηση ήρθε λίγο μετά από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, ο οποίος αναφέρει τα εξής:

“Την παροιμία φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης θυμίζει η πολιτικά οργανωμένη επίθεση της <<συνδικαλιστικής οργάνωσης >> του ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Ε.Κ.Α.) ΣΕΡΡΩΝ, όχι εναντίον μου ως φυσικό πρόσωπο, αλλά με την θεσμική ιδιότητα που φέρω ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών. Και ο πλέον καλόπιστος αναρωτιέται για τα κίνητρα αυτού του πολιτικά , όπως αποδεικνύεται οργανωμένου σχεδίου, που ξεκίνησε την Τετάρτη 26/2 με την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς εναντίον μου και συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 27/2 με μια ανυπόγραφη ανακοίνωση, που βριθει ψεύδους και ανακριβειών. Ενδεικτικό το ότι υπάρχει σχέδιο είναι ότι χρειάστηκαν να περάσουν 24 ώρες μετά το επεισόδιο για να προχωρήσουν οι φερόμενοι ως <<θύματα >> του επεισοδίου σε υποβολή μηνυτήριας αναφοράς ( 24 ώρες δεν είναι άμεσα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση). Μέρος του σχεδίου και το ψέμα περί σύλληψης μου. Μόλις πληροφορήθηκα για την υποβολή μήνυσης και σεβόμενος πλήρως τον νόμο, παρουσιάστηκα αυτοβούλως στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών θέτοντας τον εαυτό μου στην διάθεση της αστυνομίας προκειμένου να υπάρξει διαλεύκανση της υπόθεσης. Αποσιωπάται, οτι οι θιγόμενοι και προσβεβλημένοι συνδικαλιστές, αμέσως μετά την υποβολή της μήνυσης από την πλευρά μου, <<εξαφανίστηκαν >>. Το οξύμωρο, οι υπόχρεοι να επιβάλλουν την τάξη, <<έγραψαν >> στα παλιά τους παπούτσια τον νομο. Ίσως, γιατί θεωρούν οτι είναι πιο πάνω από τον νόμο. Ούτε οι συνάδελφοι τους κατάφεραν, παρά τις έρευνες ακόμα και στα σπίτια τους, να τους εντοπίσουν. Είναι πλέον προφανές, ότι δεν έχουμε να κάνουμε με συνδικαλιστές, αλλά με κομματικούς παράγοντες που έχουν ενδυθεί τον μανδύα του συνδικαλιστή. Αλλά, τους θυμίζω, οτι την στολή που τους έδωσε το ελληνικό κράτος είναι για να υπηρετούν τον νόμο και την αλήθεια και να προστατεύουν τους νομοταγεις πολίτες. Και ναι, να ασκούν και το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα. Όμως, από την στιγμή που αποφάσισαν να αναπτύξουν κομματική δράση, δεν θα συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από την τιμημένη στολή του αστυνομικού. Η προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας δεν θα μείνει αναπάντητη και το ψέμα θα τιμωρηθεί. Ήδη, έχω υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά κατά όσων προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε αυτή την <<πολιτικάντικη >> σκευωρία. Έχοντας πίστη και σεβασμό στην ελληνική δικαιοσύνη περιμένω στην αίθουσα του δικαστηρίου τους <<καταγγέλλοντες >> να αποδείξουν την αλήθεια των ισχυρισμών τους.
ΥΓ: Τους θυμίζω οτι μπροστά στην δικαστική έδρα οφείλουν να παρουσιαστούν ως φυσικά πρόσωπα και να υποστηρίξουν τα όσα καταγγέλλουν. Γιατί μέχρι σήμερα καταγγέλλουν παραμένοντας ανώνυμοι και κρυμμένοι πίσω από ανυπόγραφες επιστολές.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ”

Η συνέχεια στα Δικαστήρια...

Διαβάστε επίσης:

  • Κι όποιον πάρει ο Χάρος … Η φωτογραφία είναι άκρως αποκαλυπτική και επιβεβαιώνει ότι ορισμένοι Έλληνες οδηγοί «πάσχουν» από οξεία ανεγκεφαλίτιδα. Στην προκείμενη περίπτωση παρατηρούμε έν...
  • Club στις Σέρρες απέκτησε η Λίβερπουλ! Έφτασε μόνο ένα κάλεσμα στο Διαδίκτυο για να βρεθούν μέσα σε δύο(2) μόλις ημέρες περισσότερα από τριάντα(30) άτομα και να συστήσουν στις Σέρρες το Σύλλογο Σερρα...
  • Βόλτα στην παλιά μου γειτονιά ! Ένα τεράστιο «μανιτάρι» μέσα στις κόκκινες κεραμοσκεπές των προσφυγικών τετρακατοικιών, φάνταζε η πρώτη οικοδομή που χτίστηκε στην οδό Πόντου πριν από περίπου τ...