Αυτές τις γιορτινές μέρες που όλος ο Δήμος έχει βάλει τα γιορτινά του και η πόλη έχει γεμίσει φώς και χρώμα, κάποιοι δεν μπορούν να χαρούν μαζί με τους Σερραίους!


Η επιλογή να δώσουμε ζωή στην Πλατεία Ελευθερίας και στην οδό Κ. Καραμανλή με στολισμό,φώς, χρώμα και καθημερινές δράσεις ήταν απαίτηση όλων των συμπολιτών μας.

Ένα μεγάλο μέρος της Πολιτείας των Ευχών από φέτος επεκτείνεται στο κέντρο της πόλης, δίνοντας ζωή εκέι που μέχρι πέρυσι κυριαρχούσε το σκοτάδι.
Αυτή η επιλογή ήταν μία θέση της νέας δημοτικής αρχής την οποία εκπέμψαμε προεκλογικά και πιστοί στις εξαγγελίες μας την υλοποιήσαμε με αποτελέσματα εμφανή όχι μόνο στις Σέρρες αλλά και σ όλη την Ελλάδα!

Το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε ,κυρίως όμως δικαίωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, που γιορτάζουν και χαίρονται μαζι μας σε μια πόλη στολισμένη όπως μας αξίζει.

Για αυτούς τους λίγους που ασχολούνται ακόμη με το χθές, τους απαντάμε ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει ειναι το αύριο!!!!!!

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Ο Δήμαρχος Σερρών,
Αλέξανδρος Χρυσάφης

Ο Δήμαρχος μπορεί να μην ονομάτησε αυτούς του "κάποιους" αλλά εμείς σας δίνουμε προς πληροφόρηση σας αυτό το link από άρθρο που δημοσιεύσαμε πριν λίγο...

Διαβάστε επίσης:

  • Γιορτάζουμε! Τα έχουμε …400 ! Ο χρόνος κυλά αθόρυβα και μας ξεγελά. Χαιρόμαστε για την κάθε ημέρα που γεννιέται και σπρώχνουμε το «σήμερα» να γίνει «χθες», μη λογαριάζοντας πως κάθε ημέρα πο...
  • Δημοσιογράφοι με ελληνικά για …φίλημα ! Παρακολουθώ στενά και αδιαλείπτως τα δημοσιογραφικά δρώμενα τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο και φρίττω με κάποιους «συναδέλφους», που εκτοξεύουν μ...
  • Οι γιορτές πέρασαν, τα κιλά έμειναν ! Κρεατικά, κρεατολιχουδιές, παϊδάκια, κοκορέτσια, γλυκά, πολλά γλυκά και επιπλέον πολλά ποτά καταναλώθηκαν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (αλλ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 337 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200