Τον γνωρίζουμε όλοι ως μπροστάρη στους αγώνες διαμαρτυρίας του τόπου και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ. Ευθυτενής, με δυναμισμό και φωνή που ξεσηκώνει τα πλήθη, κρατούσε τον παλμό στα συνθήματα μιας πορείας. Ταγμένος σε μια αλλαγή, που οραματίστηκε μέσα από τα μάτια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, έμεινε πιστός σε εκείνο το όραμα της «διαφορετικής αντιμετώπισης των πολιτικών πραγμάτων», μέχρι σήμερα.


Η εκλογή του, ως βουλευτής του Νομού Σερρών, έφερε ένα άλλο αέρα στο πολιτικό σκηνικό. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του αγωνιστή που είχε, έγιναν η μαγιά για τη διεκδίκηση των συμφερόντων των πολιτών του Ν.Σερρών. Ο Τζελέπης κράτησε το δυναμισμό και τον ακέραιο χαρακτήρα του παραμένοντας ο «αγαπητός Μιχάλης» για όλους τους Σερραίους συμπολίτες του. Ένας άνθρωπος πρόθυμος να ακούσει το παράπονο του αδικημένου και ακούραστος στη διεκδίκηση και στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν τον κάθε ένα συμπολίτη του.

Ο Μιχάλης Τζελέπης συνέβαλε στην υλοποίηση σε μία σειρά από ζητήματα, που από τη θέση του Υποδιοικητή του ΟΓΑ πρότεινε, προώθησε και πέτυχε.
Με έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκε για την επίλυση αγοροτοκτηνοτροφικών θεμάτων, πρωταγωνίστησε για την επίλυση σε μία σειρά θεμάτων, που αφορούσαν τη συνέχιση της λειτουργίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης(ΕΒΖ) και την αξιοποίηση των στρατοπέδων Εμμανουήλ Παπά και Παπαλουκά.

Είναι σπουδαίο πράγματι ότι ο Μιχάλης Τζελέπης κράτησε ακέραιο το χαρακτήρα του και κατάφερε να μην αλλοτριώσει η εξουσία τα πιστεύω του και τα οράματά του. Μέσα από το σχεδιασμό του Κινήματος Αλλαγής θέτει την αγωνιστικότητα και το πάθος του στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών του. Κι αυτό είναι κάτι, που το δίχως άλλο, του το αναγνωρίζουν άπαντες!

Άποψη : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσ/φος)

Διαβάστε επίσης:

  • Εσείς, πόσο ελληνικά μιλάτε ; Η μαζική και αβασάνιστη εισροή ξένων λέξεων σε μία γλώσσα είναι επικίνδυνη, γιατί αλλοιώνει και νοθεύει το χαρακτήρα και τη δομή της γλώσσας. Τα Μέσα Μαζικής Επ...
  • Η ανθρωπιά στη ζωή μας ! «Πάνω από όλα να είσαι άνθρωπος», συμβουλεύει ο πατέρας το γιο, ο παππούς τον εγγονό, η μάνα την κόρη, ο δάσκαλος τους μαθητές του. Και τι σημαίνει τάχα «να είσ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 438 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200