Το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Σερρών, έχοντας παρακολουθήσει με προσοχή και ενδιαφέρον την προεκλογική περίοδο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών και έχοντας συνεκτιμήσει τόσο τα πρόσωπα όσο και τα προγράμματα των συνδυασμών, συγχαίρει όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ως υποψήφιοι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, για τον πολιτισμό και το ήθος που επέδειξαν.

Ιδιαίτερα συγχαίρει όσους εξελέγησαν και θα εκπροσωπήσουν την τοπική κοινωνία τόσο στους Δήμους, όσο και στην Περιφέρεια, υπενθυμίζοντας την πάγια θέση της Ένωσης για ανάπτυξη, συλλογικότητα και εξωστρέφεια.
Οι επαφές και οι συζητήσεις που έλαβαν χώρα προεκλογικά με όλους τους συνδυασμούς, θέτοντας τα σημαντικά θέματα του κλάδου μας, ευελπιστούμε πως θα συνεχιστούν και από την 1η Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των συνεργειών και με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
Θέτουμε την Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων στην διάθεση των φορέων της Αυτοδιοίκησης και αναμένουμε κάλεσμα για σχεδιασμό και υλοποίηση θεμάτων που μας αφορούν.
Καλή και φωτισμένη θητεία σε όλους!

Με εκτίμηση,
Σωτήριος Κοτσαμπάς
Πρόεδρος Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Σερρών

Διαβάστε επίσης:

  • Εσείς, πόσο ελληνικά μιλάτε ; Η μαζική και αβασάνιστη εισροή ξένων λέξεων σε μία γλώσσα είναι επικίνδυνη, γιατί αλλοιώνει και νοθεύει το χαρακτήρα και τη δομή της γλώσσας. Τα Μέσα Μαζικής Επ...
  • Η ανθρωπιά στη ζωή μας ! «Πάνω από όλα να είσαι άνθρωπος», συμβουλεύει ο πατέρας το γιο, ο παππούς τον εγγονό, η μάνα την κόρη, ο δάσκαλος τους μαθητές του. Και τι σημαίνει τάχα «να είσ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 274 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200