Μπροστά σε εκατοντάδες Βισάλτες διαβάστηκαν οι σελίδες από το βιβλίο «Κάποιες στιγμές είναι όλος ο κόσμος» του άλλοτε Νομάρχη Σερρών και Βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Τάσου Καριπίδη. 

Η αίθουσα, όπου πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας (σσ Δημαρχιακό Μέγαρο Νιγρίτας) γέμισε ασφυκτικά από συμπατριώτες του άλλοτε Νομάρχη, ο οποίος με έκδηλη χαρά αλλά και φανερή συγκίνηση παρουσίασε στο κοινό την Τετάρτη(13/02/2019) το πρώτο του εκδοτικό πόνημα. 
Το «παρών» στην εκδήλωση του επί οκτώ(8) χρόνια Νομάρχη (σσ 1994-2002) και άλλοτε Βουλευτή (σσ 2004-2012) Τάσου Καριπίδη  έδωσαν πολλοί πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί άνθρωποι αλλά και άλλες προσωπικότητες της περιοχής.

Για το βιβλίο μίλησαν η Δήμαρχος Βισαλτίας, Αγνή Δουβίτσα, η φιλόλογος, Ολυμπία Παχαδίρογλου και ο δημοσιογράφος/φιλόλογος, Ιορδάνης Ξανθόπουλος.

«Μέσα στις σελίδες του βιβλίου του, ο Τάσος Καριπίδης καταθέτει σκέψεις για τη ζωή, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τα πιστεύω, τους αγώνες του αλλά και τις αγωνίες για τον τόπο του. Μέσα από μία εκ βαθέων εξομολόγηση, αφήνει τον αναγνώστη να γνωρίσει καλύτερα τον άνθρωπο Τάσο Καριπίδη, να πορευτεί μαζί του τους δύσβατους δρόμους της πορείας του, να γευτεί κι αυτός μαζί του την τρυφερότητα των συναισθημάτων του, να γίνει κοινωνός των απογοητεύσεων και των πισώπλατων χτυπημάτων και να αφουγκραστεί το βηματισμό του απλού, λαϊκού ανθρώπου από το πρώτο σκαλί του, εκεί στο χωριό Αχινός, μέχρι τα σκαλιά της Βουλής, στην πρωτεύουσα των Αθηνών», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, Ιορδάνης Ξανθόπουλος, μιλώντας πιο αναλυτικά για το βιβλίο του κ.Καριπίδη.

Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες ο κ.Καριπίδης και οι εκδόσεις «Αιγαίο» αναμένεται να παρουσιάσουν το βιβλίο στην κωμόπολη του Σιδηροκάστρου με πιθανότερη ημερομηνία αυτή στις 27 Φεβρουαρίου.

Πηγή : Εφημερίδα «Ελευθερία»

Διαβάστε επίσης:

  • Κι άραγε πόσα χρόνια να είσαι Δήμαρχος ; Το ερώτημα: «πόσες τετραετίες πρέπει να μένει στο αξίωμά του ένας πολιτικός;» είναι πάντοτε επίκαιρο κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Κι όταν μιλάμε για πολικούς εννο...
  • Έκανε και προσπεράσεις ! Ακόμη μία ιστορία καθημερινής τρέλας από τους σερραϊκούς δρόμους, όπως την κατέγραψε ο αναγνώστης του site: «serreslife.gr» Κ.Ν. στην Εθνική Οδό Σερρών-Δράμας, ...
  • Κράτησε το λόγο του ο Αντιδήμαρχος ! Στην περιοχή του «Λιονταριού της Αμφίπολης» βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα συνεργεία του Δήμου Αμφίπολης παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Ιορδάνη Παπαδόπο...
  • Παρκάρω όπου γουστάρω ! Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «παρκάρω όπου γουστάρω» πάει δικαιωματικά στον ασυνείδητο οδηγό αυτού του Opel Astra, καθώς στάθμευσε το όχημά του με αυτόν τον ...