Τις Σέρρες και τον Δήμο Σερρών επισκέφθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, ο Δ/ντης της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος.

Ο κ. Μπακοδήμος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Σερραίων Πέτρο Αγγελίδη, τον Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δ.Σερρών Νίκο Ιλανίδη, τον Προπονητή Volley και πρ.Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Σερρών (ΑΠΘ) Κώστα Ριζόπουλο, καθώς και τον Οικονομολόγο Βέρρο Κωνσταντίνο Τεχνικό Σύμβουλο Υλοποίησης της Διοργάνωσης, για τις απαιτούμενες προετοιμασίες ενόψει της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες.
«Το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος αποτελεί κορυφαίο θεσμό και με στόχο την αποκέντρωση αλλά και τη διάδοση του αθλήματος, η Ε.Ο.ΠΕ. «ταξιδεύει» την διοργάνωση ανά την Ελλάδα» δήλωσε ο κ.Μπακοδήμος.
«Θα συνεργαστούμε με την Ομοσπονδία, προκειμένου να διοργανώσουμε το καλύτερο Final Four. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Γιώργο Καραμπέτσο για την ανάθεση της διοργάνωσης» δήλωσε ο Δήμαρχος Σερραίων, ο οποίος νωρίτερα υπέγραψε συμφωνητικού μεταξύ του Δήμου Σερρών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, στο οποίο καθορίζεται και επίσημα η διεξαγωγή της διοργάνωσης στις 6 και 7 Απριλίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών (ΔΑΚ).
Επίσης ο Δ/ντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών ενώ πραγματοποίησε και αυτοψία στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών. Αρκετές είναι οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στους χώρους του ΔΑΚ, όπως επεσήμανε ο κ.Μπακοδήμος.
Επίσης, λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης του Final Four από την ΕΡΤ πρέπει να γίνουν προσαρμογές στον ηλεκτροφωτισμό αλλά και στις εξέδρες.
Γεγονός είναι πως με αφορμή τις απαιτούμενες εργασίες που ήδη προγραμματίστηκαν, θα βελτιωθεί η εικόνα και η λειτουργικότητα του Κλειστού Γυμναστηρίου Σερρών, εξυπηρετώντας έτσι και τις Σερραϊκές ομάδες.

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...