Με έντεκα αθλητές θα εκπροσωπηθεί ο Σερραϊκός στίβος στο 33οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος πολλά μεγάλα ονόματα του Ελληνικού στίβου που θα αγωνιστούν για όρια για τη Γλασκώβη αλλά και για κορυφαίες επιδόσεις. Κορυφαίοι αθλητές όπως  η Σερραία στην καταγωγή και «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης το καλοκαίρι στο Βερολίνο, Νικόλ Κυριακοπούλου (ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009), Ο Δραμινός Κώστας Δουβαλίδης (ΑΟ Ηφαιστίας) που είναι το μεγάλο όνομα στα 60 μ. εμπ., ο εκπληκτικός Εμμανουήλ Καραλής (ΓΣ Κηφισιάς) με φετινό ρεκόρ 5,75 μ. και πολλοί άλλοι. Η Σερραϊκή αποστολή αποτελείται από 10 αθλητές του Γ.Σ. Σέρρες 93 και έναν αθλητή του ΟΦΚΑ Σερρών.

Οι Σερραίοι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου είναι οι:

Δελή Αικατερίνη (Γ.Σ. Σέρρες 93) 800 μέτρα και 1500 μέτρα

Σάββα Βασιλική (Γ.Σ. Σέρρες 93) 60 μέτρα εμπόδια

Μενέξη Μαρία (Γ.Σ. Σέρρες 93) 60 μέτρα και 60 μέτρα με εμπόδια

Νάτσιου Ιωάννα (Γ.Σ. Σέρρες 93) άλμα σε μήκος και άλμα τριπλούν

Μουλιστάνος Χρήστος (ΟΦΚΑ Σερρών) σφαιροβολία

Μαρτινάκης Αθανάσιος (Γ.Σ. Σέρρες 93) 60 μέτρα

Μαρτινάκης Βασίλειος (Γ.Σ. Σέρρες 93) 60 μέτρα και άλμα σε μήκος

Αβατάγγελος Γιώργος (Γ.Σ. Σέρρες 93) άλμα επί κοντώ

Κεφαλίδης Κωνσταντίνος (Γ.Σ. Σέρρες 93) άλμα επί κοντώ

Αθανασίου Αλέξανδρος (Γ.Σ. Σέρρες 93) τριπλούν

Σταθόπουλος Νίκος (Γ.Σ. Σέρρες 93) έπταθλο

Οι αγώνες ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου και θα υπάρχει απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3 το Σάββατο στις 19.00 και την Κυριακή στις 18.00. Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει ραδιοφωνική μετάδοση από την ΕΡΑ Σπορ.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Ο Σερραίος Κώστας Τσιμίκας στη Liverpool Κυνήγησε το όνειρό του και το πραγματοποιεί γρηγορότερα απ’ όσο κι ο ίδιος θα περίμενε, σε επίπεδο που οι περισσότεροι συναθλητές του δε θα φτάσουν ποτέ! Η πορε...