∆υσκολεύει η θέση για χιλιάδες παραγωγούς µηδικής στο νοµό Σερρών αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, καθώς βλέπουν τις αποθήκες τους να παραµένουν ασφυκτικά γεµάτες και την κτηνοτροφία, λόγω της τιµολογιακής πολιτικής που ακολουθούν στο γάλα οι γαλακτοβιοµηχανίες, να έχει στεγνώσει από ρευστότητα και να µην µπορεί να απορροφήσει ακόµα την περυσινή παραγωγή.

Απογοητευμένοι και καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για αδιαλλαξία και  εχθρική στάση έναντι εκατοντάδων χιλιάδων αγροτών και κτηνοτρόφων, οι αγρότες  αποχώρησαν το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου από τα μπλόκα που είχαν στήσει σε όλη την χώρα από τις 28 Ιανουαρίου 2019.

Αποχώρησαν από τη συνάντηση με το διευρυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο οι Σερραίοι αγρότες του μπλόκου του Λευκώνα δηλώνοντας απογοητευμένοι , αφενός γιατί δεν πήραν απαντήσεις και αφετέρου γιατί δεν είχαν καμία δέσμευση για τα θέματα που τους απασχολούν.

Αναβάλλεται το 1ο Αγροτικό Φόρουμ με θέμα την ΚΑΠ 2022 – 2027 που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και είχε τη διοργανωτική σφραγίδα του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου σε συνεργασία με το ΓΕΩΤΕΕ.

Updated:26/2


 

Το δρόμο για την Αθήνα θα πάρουν την Πέμπρη το πρωί Σερραίοι αγρότες από το μπλόκο του Λευκώνα όπου στις 6 το απόγευμα έχει οριστεί η συνάντηση των αγροτών της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με το κυβερνητικό κλιμάκιο.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 195 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200