serreslife

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο του ΟΑΕΕ Σερρών κ. Αστέριο Λιόραείχαν ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ κ. Σωτήριος Κοτσαμπάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών κ. Ιωάννης Μπαλίτης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Μεταλλικών κατασκευών “Ο Ήφαιστος” κ. Σπύρος Δημητριάδης και ο Δικηγόρος κ Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου την Παρασκευή, 25 Απριλίου.
Το κεντρικό θέμα συζητήσεως των τριών φορέων ήταν η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας σε επιχειρηματίες μέλη που οφείλουν στον ΟΑΕΕ έπειτα από απόφαση του Δικαστηρίου της Πάτρας (ομαδική αγωγή 96 επιχειρηματιών).
Ο προϊστάμενος του ΟΑΕΕ ανέφερε ότι δεν δύναται να προχωρήσει σε καμία ενέργεια, αφού δεν έχει λάβει ακόμη την σχετική εγκύκλιο από τα κεντρικά του ΟΑΕΕ στην Αθήνα, η οποία εγκύκλιος όταν προσκομιστεί στους κατά τόπους ΟΑΕΕ είναι πολύ πιθανόν να αναφέρει ότι μπορούν οι επιχειρηματίες που οφείλουν στον ΟΑΕΕ για τα έτη 2011 ,2012 και 2013 να θεωρούν τα βιβλιάρια υγείας.


Η απάντηση που έλαβαν οι τρεις φορείς από τον προϊστάμενο δεν τους κάλυψε, αφού μέλημα τους είναι να μπορούν να θεωρούν τα βιβλιάρια υγείας οι επιχειρηματίες που οφείλουν στον ΟΑΕΕ από το 2007 έως και σήμερα.
Από την χρονιά δηλαδή που ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην χώρα μας.
Διαβεβαίωσαν ότι θα ασκήσουν πιέσεις και θα αντιδράσουν αναλόγως εάν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα χιλιάδων επιχειρηματιών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 155 επισκέπτες