ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΡΟΝΙΟ

Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 – ΣΕΡΡΕΣ – ΤΗΛ. 2321022430

Από Πέμπτη 22/10/20 έως Τετάρτη 28/10/20 προβάλλονται οι ταινίες:

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 6.00 μ.μ. μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
Σκηνοθεσία: Αζίζ Τζιντάνι.
Ακούγονται οι φωνές των: Θοδωρή Σμέρου, Νίκου Παπαδόπουλου, Βασίλη Μήλιου, Γιάννη Στεφόπουλου, Μιχάλη Κοιλάκου, Μαρίας Ζερβού, Αργύρη Παυλίδη, Ανδρέα Ευαγγελάτου, Κωνσταντίνου Λάγκου, Γιάννη Πανταγιά, Μιχάλη Κοιλάκου.
Διάρκεια: 105 λεπτά.
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια.
Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.
Περίληψη: Ο Μανγκού, ένας χαρούμενος και ανέμελος γαϊδαράκος, κάνει τα δικά του όνειρα μέχρι που -από τύχη- καταλήγει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Δεν του περνάει από το μυαλό ότι πρόκειται για πλεκτάνη της δολοπλόκου αλεπούς που έχει τα δικά της κίνητρα και θέλει να θολώσει τα νερά της διαδοχής του λιονταριού. Θα καταφέρει ο Μανγκού να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να γίνει ο επόμενος αντάξιος βασιλιάς ή θα καταλήξει να είναι σκέτο πιόνι; Θα εκπληρώσει η πονηρή αλεπού τα δαιμόνια σχέδια της; Θα συνέλθει ποτέ το βασίλειο από το χάος;


ΕΚΡΗΞΗ ΘΥΜΟΥ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 8.00 μ.μ.
Σκηνοθεσία: Ντέρικ Μπόρτε.
Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Κάρεν Πιστόριους, Τζίμι Σίμπσον, Γκάμπριελ Μπέιτμαν.
Διάρκεια: 91 λεπτά.
Κατηγορία: Δράσης.
Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο άνω των 18.
Περίληψη: Η Ρέιτσελ έχει καθυστερήσει να πάει στη δουλειά. Είναι ήδη εκνευρισμένη πίσω από το τιμόνι της, όταν πέφτει πάνω σε έναν άγνωστο οδηγό με ψυχολογικά προβλήματα. Πολύ σύντομα, η Ρέιτσελ και οι άνθρωποι που αγαπά γίνονται ο στόχος αυτού του άντρα, που αποφασίζει να αφήσει το σημάδι του σε έναν κόσμο που τον αγνοεί, μέσα από διάφορα τρομαχτικά μαθήματα. Έτσι ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις ποτέ πόσο κοντά θα βρεθείς σε κάποιον που έχει χάσει κάθε έλεγχο.


Η ΕΚΛΕΚΤΗ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 10.00 μ.μ.
Σκηνοθεσία: Τζεράρντ Μπους, Κρίστοφερ Ρενζ.
Πρωταγωνιστούν: Τζανέλ Μονά, Έρικ Λάνγκε, Τζίνα Μαλόουν, Τζακ Χιούστον, Κίρσεϋ Κλέμονς, Γκαμπουρέι Σίντιμπε, Μαρκ Ρίτσαρντσον, Ρόμπερτ Αραμάιο, Λίλι Κόουλς.
Διάρκεια: 105 λεπτά.
Κατηγορία: Θρίλερ.
Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο άνω των 18.
Περίληψη: Η πετυχημένη συγγραφέας Veronica Henley βρίσκει τον εαυτό της παγιδευμένο σε μία τρομαχτική πραγματικότητα που την αναγκάζει να αντιμετωπίσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον πριν να είναι αργά.

Διαβάστε επίσης:

  • Φαρμακεία Σερρών Τα Φαρμακεία του Νομού Σερρών Όλες οι πληροφορίες με τα στοιχεία των Φαρμακείων είναι από το Φαρμακευτικό Σύλλογο ΣερρώνΓια τους Γιατρούς των Σερρών κάντε κλικ ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 283 επισκέπτες