antidim_paideiasΜετακομίζει στο πίσω μέρος του Δημαρχιακού μεγάρου το γραφείο Παιδείας στις αρχές του 2012. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μπιτζίδου αλλά και οι υπάλληλοι που την πλαισιώνουν θα μεταφερθούν στον κενό χώρο όπισθεν του Δημαρχείου επί της οδού Διονυσίου Σολωμού που στο παρελθόν φιλοξενούσε εμπορικό κατάστημα. Οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Δεκεμβρίου.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής με αυτή την κίνηση είναι η αποδοτικότερη εργασία των υπαλλήλων αλλά και η αποσυμφόρηση των χώρων, καθώς η κ. Μπιτζίδου μοιράζεται το γραφείο της με τον Δήμαρχο Έργων κ. Παύλο Μυστακίδη.

Η κίνηση προκάλεσε τις αντιδράσεις των κ. Κοτρώνη και Μιλλίδη οι οποίοι ανάφεραν πως το εν λόγω Δημοτικό ακίνητο μπορούσε να αξιοποιηθεί προς όφελος των πολιτών. Παράλληλα οι δύο άντρες κατηγόρησαν την Δημοτική αρχή για ολιγωρία, καθώς το ακίνητο είχε παρέμενε σε αχρηστία μετά την μετακίνηση της στεγαζόμενης επιχείρησης, με τον Δήμο να χάνει ενοίκια, καθώς δεν προβεί σε κάποια κίνηση για την εκ νέου αξιοποίηση του.      

Του Καγιογλίδη Παναγιώτη

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 193 επισκέπτες