serreslife

Η παρουσίαση του νέου Πανσερραϊκού έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών. Σε μια λιτή εκδήλωση, χωρίς τυμπανοκρουσίες και εντυπωσιασμούς οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού παρουσίασαν τους παίκτες, τον προπονητή, τη νέα διοίκηση, τη νέα φανέλα, τα εισιτήρια διαρκείας και έκαναν παράλληλα Πανσερραϊκό κάλεσμα στους Σερραίους να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια. Η διοίκηση υποσχέθηκε αλήθεια και άνοιγμα στην κοινωνία και ο προπονητής πάρα πολύ δουλειά στο γήπεδο και πίστη στο στόχο που επιβάλει η ιστορία του συλλόγου. Αφού έγινε η παρουσίαση των παικτών το λόγο πήραν ο Άκης Τρέντσιος και ο Χρήστος Κοράκης από τη διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης.

'Ο Πανσερραϊκός στις καρδιές των Σερραίων είπε ο Άκης Τρέντσιος
«Ο Πανσερραϊκός στις καρδιές των Σερραίων είπε ο Άκης Τρέντσιος

Άκης Τρέντσιος: «Να ξαναμπεί ο Πανσερραϊκός στις καρδιές των Σερραίων».

Το μεγάλο στόχο της διοίκησης να ξαναμπεί ο Πανσερραϊκός στα σπίτια των Σερραίων τόνισε στις δηλώσεις του ο Άκης Τρέντσιος που έκανε αναφορά στα όσα έγιναν το καλοκαίρι με τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους επενδυτές: «Προσπαθούμε όλοι μαζί να βγάλουμε εις πέρας αυτήν τη δύσκολη αποστολή που έχουμε. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά και παρόλο τον γολγοθά που τράβηξε ο σύλλογος μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι που έγιναν διάφορες διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση της ομάδας, βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού αλλά η ομάδα στάθηκε στα πόδια της. Η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και θα προσπαθήσει να ξαναβάλει τον Πανσερραϊκό στα σπίτια όλων των Σερραίων. Πρέπει να γίνει σύνθημα και να περάσει στις συνειδήσεις όλων μας, ότι ο Πανσερραϊκός δεν είναι ούτε εμείς, που είμαστε στην Διοίκηση, ούτε οι παίκτες, αλλά ο Πανσερραϊκός είναι ο κόσμος του, είναι ένας ολόκληρος νομός, και ο Πανσερραϊκός πρέπει να ξανά αγαπηθεί και να μπει στις καρδιές όλων  των Σερραίων».

Τη στήριξη των Σερραίων ζήτησε ο Χρήστος Κοράκης
Τη στήριξη των Σερραίων ζήτησε ο Χρήστος Κοράκης

Χρήστος Κοράκης: «Έχουμε πείσμα, θα αντέξουμε»

Ο διοικητικός ηγέτης των «λιονταριών» ο Χρήστος Κοράκης μίλησε για τις δυσκολίες της φετινής προσπάθειας κι έκανε κάλεσμα στους Σερραίους φιλάθλους : «Είναι η τέταρτη χρονιά που πηγαίνουμε το καράβι του Πανσερραϊκού . Να ξέρουν όλοι ότι εμείς κάνουμε έναν άθλο και ήρθαμε  για να βοηθήσουμε τον σύλλογο. Ξέρετε ότι είμαστε παιδιά της πόλης, δικά σας παιδιά και δεν ήρθαμε από κάποια Εμιράτα. Πριν από τρία χρόνια ήρθαμε για να βοηθήσουμε και κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα για να πάμε τον Πανσερραϊκό εκεί που πρέπει. Αυτόν τον αγώνα όμως πρέπει να τον κάνουμε όλοι μαζί. Πρέπει να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους παίκτες και τον προπονητή, παρόλο που τους είπαμε ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη οικονομικά κανένας δεν έφυγε από το καράβι. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη, κυρίως οικονομικά, χρονιά και τα λάθη που γίνονται από μέρους μας, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους, ότι οτιδήποτε κάνουμε και σωστά και με λάθη το κάνουμε αληθινά, χωρίς να έχουμε κάποιο σκοπό, χωρίς να έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας. Ακούμε διάφορα στην πόλη που δεν είναι η αλήθεια. Να ξέρετε ότι εκτός από τα 5 και 6 άτομα που ήμασταν από την αρχή και τον Λευτέρη Ανδρέου που ήρθε πέρυσι, κανείς άλλος δεν ήρθε να βοηθήσει και να τρέξει την ομάδα. Εμείς περιμένουμε, κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο και στους Σερραίους να έρθουνε να βοηθήσουν.  Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια το καλοκαίρι για την μεταβίβαση της ομάδας, αλλά κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε διότι δεν βρήκαμε καμία από τις προτάσεις καλή για το σύλλογο».

Οι νέες φανέλες του Πανσερραϊκού
Οι νέες φανέλες του Πανσερραϊκού

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη βοήθεια του κόσμου μέχρι στιγμής ο Χρήστος Κοράκης είπε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη στήριξη του κόσμου μέχρι τώρα γιατί πιστεύουμε ότι ένας νομός με πληθυσμό 200.000, μπορεί να μαζέψει στο γήπεδο χίλιους και δύο χιλιάδες. Δεν μπορεί ξαφνικά οι 10.000 που έρχονταν στο παρελθόν στο γήπεδο, να έγιναν 200. Περιμένουμε λοιπόν περισσότερη στήριξη. Το εισιτήριο είναι δύναμη για την ομάδα και όσοι δεν μπορούν να αγοράσουν όπως άνεργοι και άποροι, γιατί ζούμε και σε πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές, θα μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο. Δεν θα βάλουμε σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό».

Τα εισιτήρια διαρκείας
Τα εισιτήρια διαρκείας

Στην ερώτηση να υπάρχουν αντοχές στη Διοίκηση και αν θα αντέξει τη νέα χρονιά ο Χρήστος Κοράκης είπε «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύουμε ότι θα αντέξουμε. Δεν είμαστε εύκολοι. Έχουμε ένα πείσμα κι έναν εγωισμό και πιστεύω ότι η χρονιά μας θα τρέξει καλά. Γι αυτό ζητάμε να μας συμπαρασταθείτε, να μας πιστέψετε και να μας βοηθήσετε» ενώ για το αν είναι ευχαριστημένος αγωνιστικά από την ομάδα από αυτά που έδειξε στα φιλικά είπε: «Πολύ. Πιστεύω αυτό οφείλεται και στον προπονητή μας Παναγιώτη Διλμπέρη, που σαν άνθρωπο τον γνώριζα, αλλά πάνω στην δουλειά δεν τον γνώριζα. Τον γνωρίζω φέτος και γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά».

Περήφανο τον κόσμο του Πανσερραϊκού θέλει να κάνει ο Παναγιώτης Διλμπέρης και οι παίκτες του
Περήφανο τον κόσμο του Πανσερραϊκού θέλουν να κάνουν ο Παναγιώτης Διλμπέρης και οι παίκτες του

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Πανσερραϊκού»

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε κάθε παιχνίδι για να γυρίσουν οι Σερραίοι στο γήπεδο: «Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σε αυτόν εδώ τον σύλλογο. Είναι μια κομβική χρονιά αλλά πιστεύω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Καλύψαμε το χρονικό κενό της προετοιμασίας που ξεκίνησε κάπως αργά και με δεδομένη την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι την πρώτη αγωνιστική. Θέλω να ευχαριστήσω εκτός από τη διοίκηση και τους συνεργάτες μου, τους παίκτες αυτούς που έμειναν αλλά και αυτούς που ήρθαν και πιστεύουν στη φετινή προσπάθεια που γίνεται. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Πανσερραϊκού και με τον τρόπο μας να τους ξαναφέρουμε στο γήπεδο. Ευχαριστώ επίσης τον κόσμο του Πανσερραϊκού, που με υποδέχθηκε με αγάπη ή θα έλεγα με μια ουδέτερη στάση αναμονής μέχρι να δει το έργο μου».

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Δημοσιογράφοι και φίλαθλοι παρακολούθησαν την παρουσίαση
Δημοσιογράφοι και φίλαθλοι παρακολούθησαν την παρουσίαση

τα πλεονεκτήματα της νέας φανέλας εξηγούν στον προπονητή οι εκπρόσωποι της εταιρίας που 'ντύνει' τον Πανσερραϊκό Γιάννης Θεοφανίδης και Ζαφείρης Γιαννίδης
τα πλεονεκτήματα της νέας φανέλας εξηγούν στον προπονητή οι εκπρόσωποι της εταιρίας που «ντύνει» τον Πανσερραϊκό Γιάννης Θεοφανίδης και Ζαφείρης Γιαννίδης

 Από τους 'παλιούς' και πιστούς φιλάθλους ο Βασίλης Μανωλίδης και ο Νίκος Σωτηριάδης
Από τους «παλιούς» και πιστούς φιλάθλους ο Βασίλης Μανωλίδης και ο Νίκος Σωτηριάδης

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...