serreslife

Το ντέρμπι της Κυριακής (27/4) με την Καβάλα σκέφτονται ήδη στον Πανσερραϊκό, με τους οπαδούς να ετοιμάζουν εκδρομή. Στο παιχνίδι θα κριθεί η άνοδος στην Β’ Εθνική και το μόνο αποτέλεσμα που θέλει ο Πανσερραϊκός είναι η νίκη, καθώς ενδεχόμενη ήττα θα τον βγάλει από την διεκδίκηση καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά εκτός κορυφής και θα βλέπει Καβάλα και Αρη με – 2 βαθμούς διαφορά. Σε μια τέτοια περίπτωση Καβάλα και Αρης θα λύσουν τις διαφορές τους στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Χαριλάου και σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή με τον Πανσερραϊκό να είναι σε μειονεκτική θέση καθώς έχει χάσει στον Αρη (σ.σ. προϋπόθεση να μην υπάρξει «στραβοπάτημα» στα υπόλοιπα παιχνίδια των ομάδων).

Το παιχνίδι  με τα Σουφλί

Τα «λιοντάρια» επικράτησαν 1-0 του Έβρου Σουφλίου και παρέμειναν στην πρώτη θέση, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει η νίκη στην Καβάλα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Τα Λιοντάρια συνήλθαν από την ήττα από τον Άρη και με γκολ του Παπαστεργίου διατήρησαν τη θέση οδηγού στην κούρσα της ανόδου.

Ο σκόρερ των πρωτοπόρων αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο 39′ για να πάρει τη θέση του ο Γαϊδαρτζής. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έφτασε στη δίκαιη επικράτηση.

Οι οπαδοί των Σερραίων έχουν ήδη ξεσηκωθεί για το παιχνίδι και οργανώνουν εκδρομές για την Καβάλα, προκειμένου να ενισχύσουν δυναμικά τους παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Τριανταφύλλου Δ., Τσουκαλάς (57’ λ.τ. Ναουμτσέφσκι, 88’ Τσιμίκας), Καψάλης, Σιάκκας, Τριανταφύλλου Κ., Ρούτσης, Παπαστεργίου (39’ λ.τ. Γαϊδαρτζής), Τάντιτς, Μουτεσίδης, Γκόγκας.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Β. Τσιομλεκίδης): Μπινόπουλος, Κίτσος, Μπάμνιος, Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ, Ευφραιμίδης (59’ Τοπούζης), Αμέτ Ερκάν (69’ Αντωνιάδης), Ναθαναηλίδης (79’ Γαβανάς), Μάτεφ.


Πηγή: ANEXARTITOS.GR

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...