serreslife

Αδρεναλίνη και δύο σπουδαίες διοργανώσεις στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, καθώς το ερχόμενο τριήμερο (Παρασκευή και Σαββατοκύριακο) 17, 18 και 19 Απριλίου η Βαλκανική Ένωση Μοτοσυκλέτας και η Βουλγαρική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας διοργανώνουν το Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας Αν. Ευρώπης (Eastern European Moto Circuit Championship 2015) καιτοΠρωτάθλημαΜοτοσυκλέταςΒουλγαρίας (Bulgarian National Road Racing Championship).

Ειδικότερα, οι παραπάνω δύο φορείς συνεργάζονται κι έλαβαν την απόφαση παράλληλης διεξαγωγής των δύο πρώτων γύρων των δύο πρωταθλημάτων στη πίστα των Σερρών.

Πρόκειται για σημαντικά αθλητικά γεγονότα, στα οποία θα λάβουν μέρος εκατόν είκοσι (120) αναβάτες μοτοσυκλετιστές, όχι μόνον από την Βουλγαρία, καθώς επίσης από τις Ελλάδα, Ρουμανία, Τουρκία, Σερβία και FYROM (στο Πρωτάθλημα Αν. Ευρώπης).

Στη διοργάνωση θα αναμετρηθούν οι αναβάτες των κατηγοριών SP125, SSP 600, SBK 1000, FORMULA 600 και FORMULA 1000.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της εθνικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Βουλγαρίας κ. Ivo Tsvetanov, το διήμερο θα βρίσκονται στις Σέρρες ο πρόεδρός της Bogdan Nikolοv και τα μέλη της διοίκησής της.

Έτσι, οι Σέρρες και το Αυτοκινητοδρόμιό της θα καταστούν ακόμη μία φορά κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτή τη φορά σε βαλκανικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 194 επισκέπτες