serreslife

Σ΄ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και με διαστήματα έντονης βροχόπτωσης η ΠΑΕ Σέρρες ηττήθηκε με 1-2 από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της FootballLeague.Toπαιχνίδι αυτό ήταν και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στηνFootballLeagueμετά από 3 συνεχή χρόνια στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλυτέρους οιωνούς και τον Τσιλούλη στο 7΄να σκοράρει με σουτ μετά από κακή απομάκρυνση και να γράφει νωρίς το 1-0. Το γκολ αναπτέρωσε την ψυχολογία της ομάδας μας και στο 13' είδε σουτ του Κρεβαττά να αποκρούεται σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού . Σταδιακά η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου άρχισε να απειλεί με σουτ του Σκοπελίτη στο 26΄ και με τον Θέο στο 32΄ να σουτάρει βλέποντας την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 34΄δόθηκε η ευκαιρία στην ΠΑΕ Σέρρες να πάρει σημαντικό πλεονέκτημα , με τον Μπλέντι να πιάνει δυνατό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή και την μπάλα να σταματά στη συμβολή των δοκών  .Τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους με τον Ζέρη να πιάνει το σουτ στο 41΄ και την μπάλα να περνάει άουτ.

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησεμε σουτ του Ρόκα στο 49΄και τον Γούπο να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ .Στο 57΄ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή με κόκκινη κάρτα του Τριανταφυλλάκου .Στο 60' μακρινό σουτ του Κρεβαττά με το Ρίζο να μπλοκάρει . Αναγκαστική αλλαγή για τους ερυθρόλευκους του Βόλου με τον Μπάρμπα να αποχωρεί τραυματίας και στο 67΄ο νεοεισελθών Μακρυδημήτρης με κεφαλιά υποχρέωνει τον Γούπο σε μεγάλη απόκρουση . Στην εκτέλεση όμως του κόρνερ στο 68΄ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά κάνει το 1-1. Η τελική ανατροπή έγινε στο 80΄με τον Μπεριάν να πλασάρει σωστά μετά από τελική πάσα του Διαμαντόπουλου.  Στις καθυστερήσεις του αγώνα κόκκινη κάρτα για την ΠΑΕ Σέρρες στο 94΄με τον Μπλέντι να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΕ ΣΕΡΡΕΣ (Αλέξης Αλεξίου); Γούπος, Σαββίδης, Δέντσας, Κορνελάτος, Δούμτσιος (73' Κρουσταλέλης), Τσιλούλης, Μπλέντι, Αγγελίδης, Ελευθεριάδης, Κοντσίδης, Κρεββατάς

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπαλντοβαλίεφ, Μπεριάν (82' Καρράς), Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας (65' Μακρυδημήτρης), Ρόκας, Σκοπελίδης (59' Διαμαντόπουλος), Ιντζίδης, Θέος, Τριανταφυλλάκος.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

ΠΑΕ ΣΕΡΡΕΣ (Αλέξης Αλεξίου) : Συγχαρητήρια στον Δημήτρη και στην ομάδα του που είναι μέσα στην τριάδα του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια στα παιχνίδια που έχει. Είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να ανεβάσει τον Ολυμπιακό στην Α’ Εθνική. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Βάλαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κι άλλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν άδικη η εξέλιξη. Αν μη τι άλλο θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό. Την πληρώσαμε λόγω απειρίας. Έχουμε νέα παιδιά που δεν μπορούσαν να βγάλουν σε αυτό τον ρυθμό όλο το παιχνίδι. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, παρά την ήττα, γιατί παίζαμε με μία ομάδα που έχει πολύ καλό ρόστερ. Θα φτιάξουμε την ομάδα για τη νέα χρονιά, για να μπορέσει ο σύλλογος να επανέλθει στην κατηγορία που πρέπει να είναι».

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος) : «Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα των Σερρών. Είχα πλήρη επίγνωση για τον κ. Αλεξίου τι πρεσβεύει σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Θεωρώ ότι αν υπήρχε κι άλλος χρόνος στο πρωτάθλημα  ο Εθνικός θα μπορούσε να σωθεί. Δεκατέσσερα παιχνίδια έχουμε παίξει από τη μέρα που ήρθα και τα παιδιά έχουν κάνει έντεκα νίκες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Είναι παλληκάρια, γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά στην προπόνηση. Κατάλαβαν ότι πρέπει να δείξουν στο γήπεδο το τι αξίζουν και να παίξουμε εκεί που αξίζουμε. Πολλά από αυτά τα παιδιά που δουλεύω, αξίζουν να είναι στη Super League. Είδαμε ότι είναι δύσκολο στη Football League να κερδίσεις. Πρέπει να ματώσεις. Δεν την ήξερα καλά τη Football League, τώρα την έμαθα. Σας το είχα πει. Με υπερπροσπάθεια μπαίνει η ομάδα στα πλέι οφ και με μία μεγάλη ανατροπή. Αυτό της αξίζει. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε για να δείξουμε αυτό που αξίζουμε και στα πλέι οφ. Αυτή η πόλη αξίζει να έχει μια ομάδα στα πλέι οφ». 

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...