Στην πόλη των Σερρών γεννιέται ένας νέος σύλλογος βόλεϊ υπό την επίβλεψη δύο μεγάλων αθλητριών του Ελληνικού Βόλεϊ, της Κυριακής Γιαλένιου και της Γεωργίας Γεωργοπούλου.

Η ομάδα θα ονομάζεται Ελπίς Σερρών και σκοπός της είναι να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και να χαρούν παίζοντας. Αφορά ηλικίες 3-14 ετών κι αν σας φαίνεται παράξενο, θα υπάρξει τμήμα μπε-μπε για παιδιά 3-6 ετών που θα έρθουν σιγά-σιγά σε οικειότητα με τη μπάλα.

Μια ιδέα που προέκυψε από τις ανάγκες της πόλης των Σερρών για ανάπτυξη από τις μικρές ηλικίες του αγαπημένου αθλήματος όλης της Ελλάδας.

Ο Σύλλογος χαίρει της συμπαράστασης μιας ακόμα σπουδαίας αθλήτριας της Μαρίας Κωστοπούλου που ήταν αρχηγός της Εθνικής Γυναικών της μεγάλης ομάδας  των Γιαλενίου, Πολυζώη, Μπλάμη, Μήτση, Γκορτζίλα κ.α. που δέχτηκε μάλιστα να είναι από ένα από τα ιδρυτικά μέλη.

Άτυπα το ξεκίνημα θα γίνει την επόμενη εβδομάδα ώστε να μπορέσουν τα μικρά παιδιά και οι γονείς τους να γνωρίσουν το Σύλλογο ώσπου να ξεκινήσει επίσημα.

Τον Απρίλιο ο Σύλλογος θα ξεκινήσει και Μπιτς Βόλεϊ με 2-3 ανοικτά γήπεδα που υπάρχουν στην περιοχή αλλά προς το παρόν τα μαθήματα θα γίνουν στη σάλα ώστε τα παιδιά να μάθουν τα βασικά.

 
για το Greekvolley, Mαίρη Σαμιώτου

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...