serreslife

Η αστυνομία του Προμαχώνα προχώρησε στη σύλληψη του ενός βούλγαρου οδηγού, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει τα σύνορα, ενώ η Βουλγάρικη Αστυνομία συνέλαβε τους τέσσερεις οδηγούς.

Ένταση τα ξημερώματα στο τελωνείο του Προμαχώνα όταν τέσσερεις Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών έσπασαν το μπλόκο των αγροτών και πέρασαν στη Βουλγαρία.

Λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, πέντε οδηγοί φορτηγών, που βρίσκονται για ημέρες αποκλεισμένοι στην περιοχή (η ουρά των φορτηγών φτάνει τα 17χλμ και από τις δύο πλευρές των συνόρων), επιβιβάστηκαν στα φορτηγά τους, χτύπησαν μια πλατφόρμα τρακτερ που έφραζε τον δρόμο στη συνέχεια οι τέσσερεις από τους πέντε αφού έσπασαν τις μπάρες του τελωνείου στα σύνορα πέρασαν στην γειτονική χώρα.

Η κίνησή τους αιφνιδίασε τους αγρότες οι οποίοι δεν πρόλαβαν (ευτυχώς) να αντιδράσουν, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση πιθανόν να είχαμε και θύματα, στη συνέχεια ξέσπασε ένταση μεταξύ αγροτών, οδηγών φορτηγών και της αστυνομίας.

Η αστυνομία του Προμαχώνα προχώρησε στη σύλληψη του ενός βούλγαρου οδηγού, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει τα σύνορα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Βουλγάρικη αστυνομία συνέλαβε τους τέσσερεις οδηγούς που πέρασαν, παράνομα τα σύνορα.

serreslife

Να σημειώσουμε πως οι νταλίκες βρίσκονται παρκαρισμένες στην άκρη του δρόμου, καταλαμβάνοντας το ένα από τα τρία ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ οι υπόλοιπες δύο λωρίδες είναι ελεύθερες, από τους αγρότες, για την κίνηση των ΙΧ και λεωφορείων. Οι αγρότες είχαν ως φράγμα μόνο μια πλατφόρμα (καρότσα) από τρακτερ, λιγα μέτρα πριν την μπάρα του Τελωνείου.


Πηγή: ANEXARTITOS.GR

Διαβάστε επίσης: