serreslife

Πολύ καλή  εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  κατηγορίας OPEN  (γυναικών) που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου στην Αθήνα από 17-19/4. Η αθλήτρια του συλλόγου Αθανασία  Τσόλα μετά από  εκπληκτική  εμφάνιση  κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του solo ενώ  η πιό μικρή σε ηλικία αθλήτρια Δήμητρα Τσιαντή κατάφερε να περάσει στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος (12άδα) και να καταλάβει τελικά την 9η θέση.

Επίσης στο duet οι αθλήτριες Δέσποινα Δεδούση και Δήμητρα Τσιαντή κατετάγησαν στην ένατη θέση στον τελικό, μετά από πολύ καλή εκτέλεση, η οποία θεωρείται πολύ μεγάλη επιτυχία. Τέλος  στο αγώνισμα του ομαδικού η ομάδα του Πανσερραϊκού κατέλαβε την 6η θέση. Να τονισθεί ότι  η ομάδα ήταν η πιο νεαρή σε ηλικία και  ενθουσίασε με την γενικότερη εμφάνιση της το κοινό.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

Αθανασία Τσόλα, Γαλήνη Μαντέλα, Δέσποινα Δεδούση, Δήμητρα Τσιαντή , Ιωάννα Τσιλιακούδη.

Tο ΔΣ του ΜΓΣ Πανσερραϊκού συγχαίρει την προπονήτρια Παρτάλη Θεοδώρα και την βοηθό της Φραγκάκη Αλεξάνδρα για την μεγάλη επιτυχία των αθλητριών τους.

Οι τρεις αθλήτριες Τσόλα Αθανασία, Δεδούση Δέσποινα και Τσιαντή Δήμητρα ετοιμάζονται με την Εθνική Ελλάδος για να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στους Μεσογειακούς αγώνες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.


Πηγή: ANEXARTITOS.GR

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...