Οι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα. Έτσι, λοιπόν, κι εμείς και τις γιορτές επιλέγουμε το Μπακάλικο για να περάσουμε στιγμές με φίλους και συγγενείς που έχουμε να δούμε καιρό!

Νέα πιάτα έχουν προστεθεί στον κατάλογο, πιάτα που θα δώσουν μια πιο γιορτινή νότα στο τραπέζι μας! Για τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν η κουζίνα του Μπακάλικου βγάζει μυρωδιές που μας τραβούν από τη μύτη, αφού ετοιμάζεται για όλους εμάς κότσι χοιρινό με ριζότο μανιταριών και πράσινη σαλάτα με βινεγκρέτ, μυζήθρα και κουλούρι!

Φυσικά, τα συνοδεύουμε με τα ήδη αγαπημένα μας πιάτα και το αποτέλεσμα μας στέλνει στον παράδεισο των γεύσεων!

Προσοχή! Η κουζίνα του Μπακάλικου θα είναι ανοιχτή έως τις 18:00 στις 24 και 31 Δεκεμβρίου, ενώ το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό ανήμερα των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς!

Εκπλήξεις! Γιορτινό τραπέζι καλωσορίσματος θα στηθεί την παραμονή Χριστουγέννων και πολλές εκπλήξεις και δωρά θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους 

Όλες τις υπόλοιπες ημέρες συνεχίζουμε κανονικά να τρώμε γιορτινά στο Μπακάλικο και η διεύθυνση μαζί με το προσωπικό σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2017

Το στόλισμα του καταστήματος ανέλαβε η Φυταγορά Σερρών

Διαβάστε επίσης: