serreslife

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας (στο 8ο φιλικό της παιχνίδι).

Οι «κόκκινοι» έδειξαν ότι θέλουν ακόμα πάρα πολύ δουλειά και αρκετά φιλικά παιχνίδια. Άλλωστε η ομάδα ξεκίνησε μόλις πριν από 12 μέρες την προετοιμασία της. Η εικόνα για μια ομάδα που δεν συμπλήρωσε ούτε ένα εικοσαήμερο προπονήσεων κρίνεται σχετικά ικανοποιητική , οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού όμως (τεχνικό τιμ, διοίκηση και παίκτες) πρέπει να… στρωθούν στη δουλειά για να βάλουν τον Πανσερραϊκό και πάλι μέσα στην καρδιά και στο επίκεντρο της Σερραϊκής κοινωνίας. Ιδιαίτερα τους φιλάθλους της ομάδας που στο μακρινό παρελθόν είχαν συνηθίσει σε έναν Πανσερραϊκό που χαιρόσουν να τον βλέπεις.

Οι δύο ισχυροί άνδρες των ομάδων, ο Χρήστος Κοράκης (Πανσερραϊκός) και Γιάννης Μπύρος (Δόξα)
Οι δύο ισχυροί άνδρες των ομάδων, ο Χρήστος Κοράκης (Πανσερραϊκός) και Γιάννης Μπύρος (Δόξα)

Βέβαια εκτός από το ελαφρυντικό της, μόλις 12 ημερών,  προετοιμασίας ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε χωρίς κάποιους παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα όπως ο Κροάτης επιθετικός Νικολά Γκατσέσα που υπέγραψε πριν από λίγες μέρες στους «κόκκινους», ο Αλέξανδρος Τσούτσης, ο Γιώργος Σιάκκας και ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης.

στην παρουσίαση των ομάδων
στην παρουσίαση των ομάδων

Οι ενδεκάδες

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Μέλκα, δεξί μπακ τον Στέβιτς και αριστερό τον  Ιωαννίδη,  στόπερ τους Βοσκόπουλο και Παπατζίκο,  αμυντικά χαφ τους Ρούτση και Τζέσι Λάντο Φουσού, δεξί χαφ τον Τάντις, αριστερό τον Κάκο, 10άρι τον Χατζηδημητρίου και στην κορυφή της επίθεσης τον Μαφουτά

Η Δόξα Δράμας ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Σικαλιά, δεξί μπακ τον Ρεβυθόπουλο, αριστερό μπακ τον Κουρτεσιώτη, στόπερ Γκαρακλίδη και Παπαζαχαρία,  αμυντικά χαφ ο Ολίσε με τον Καρλόπουλο, δεξί χαφ ο Σάντος και αριστερό χαφ ο Δουμάνης, 10αρι ο Σουάνης και  κορυφή της επίθεσης ο Γιόνδης.

Τα γκολ

55ο Σουτ του Τάντιτς απέκρουσε ο Σικαλιάς, η μπάλα έφτασε στον Κανούλα που με σουτ άνοιξε το σκορ

57ο Σέντρα του Κορτεσιώτη από τα αριστερά η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού του Πανσερραϊκού και κατέληξε στα δίχτυα (1-1)

Ο Μλάντεν Φορτούλα στο γήπεδο (πρότεινε τον Στέβιτς)
Ο Μλάντεν Φορτούλα στο γήπεδο (πρότεινε τον Στέβιτς) μαζί με τον Νικολά Γκατσέσα που υπέγραψε στους «κόκκινους»

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διλμπέρης) Μέλκας (46’Ντουπρέ), Στέβιτς (80′ Μαυρίδης), Ιωαννίδης (37′ Καψάλης),Βοσκόπουλος(46 Τσελεπίδης), Παπατζίκος (80′ Λατινόπουλος),  Ρούτσης (65′ Ανδρέου), Τζέσι (46΄Παναγιωτίδης), Τάντιτς (57′ Κτιστόπουλος), Κάκο (76′ Δάλλας), Χατζηδημητρίου (37′ Τσιμίκας), Μαφουτά (46′ Κανούλας).

ΔΟΞΑ (Βασιλακάκης) Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Ολίσε (46’Κεφαλάς), Καρλόπουλος (67′ Παπαζούδης), Δουμάνης (59′ Μπουσινάκης), Γιόνδης (67′ Γαϊδαρτζής), Σάντος (67′ Κουμπρόγλου), Σουάνης (67′ Μαρκόπουλος)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Ζιγκερίδης -Κωτούλας)

Ο Παναγιώτης Χαλκίδης με τους «μόνιμους» φίλους της ομάδας
Ο Παναγιώτης Χαλκίδης με τους «μόνιμους» φίλους της ομάδας

Παναγιώτης Διλμπέρης: «θα είμαστε πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Διλμπέρης είπε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα: « Για το χρονικό σημείο της προετοιμασίας που βρισκόμαστε, νομίζω ότι βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα. Εδώ, δεν είναι το θέμα αν βγάζουμε θετικά ή αρνητικά, ότι συμπέρασμα βγάζουμε αφορά πρώτα από όλα αυτά που έχουμε δουλέψει, αν οι ποδοσφαιριστές μπορούν να τα εφαρμόσουν μέσα στο γήπεδο, η δεκτικότητα τους δηλαδή, νομίζω ότι είμαστε σε καλό βαθμό για αυτό το σημείο, από εκεί και πέρα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης νομίζω ότι είναι εμφανές μετά το 25 και 30ο λεπτό συμμετοχής του κάθε ποδοσφαιριστή η απόδοση του πέφτει. Έχουμε χρόνο μπροστά και για το τακτικό κομμάτι τόσο της άμυνας όσο και της επίθεσης που έχουμε δουλέψει αλλά και της φυσικής κατάστασης, να περάσουμε σε διαφορετικό τρόπο, σε άλλα τρεξίματα και να ζητήσουμε και τη μετάβαση και τακτικά κομμάτια όσον αφορά την κόντρα επίθεση γιατί κι εκεί έχουμε θέματα. Αυτό που με ενθουσίασε εμένα και με ικανοποίησε πάρα πολύ είναι η θέληση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές, η αγωνιστικότητα και το πάθος που δείχνουν. Σε όλες τις μονομαχίες μπήκαν πάρα πολύ δυνατά και νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να είναι το κύριο και πρώτο χαρακτηριστικό μας».

Πολίτης, Κοτρώνης, Σεβασλίδης και Χρηστίδης στο γήπεδο για να δούνε τον φετινό Πανσερραϊκό
Πολίτης, Κοτρώνης, Σεβασλίδης και Χρηστίδης στο γήπεδο για να δούνε τον φετινό Πανσερραϊκό

Αν είναι ευχαριστημένος από αυτά που είδε από την ομάδα του που ξεκίνησε πριν από 12 μέρες προετοιμασία είπε:

«Αν αναλογιστεί κάποιος ότι και ο αντίπαλος είναι μια ομάδας εν δυνάμει Β εθνικής  με αυτές τις μονάδες που έχει και ότι προηγείται σε φυσική κατάσταση από εμάς νομίζω ότι σε γενικές γραμμές στάθηκαν τα παιδιά καλά αλλά είναι σίγουρο ότι είδα πάρα πολλά προβλήματα που θέλουν πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση, ιδίως όσον αφορά την νοοτροπία μας και τη διαχείριση του παιχνιδιού, είδα αρκετές αισιόδοξες λειτουργίες τις οποίες μπορεί από τύχη ή από καλή λειτουργία άλλων ποδοσφαιριστών να μην τις πληρώσαμε σήμερα».

Κώστας Κασάπης και πίσω του ο Χρήστος Λεωνίδας
Κώστας Κασάπης και πίσω του ο Χρήστος Λεωνίδας

Αν θα μπορέσει ο Πανσερραϊκός να καλύψει το «χαμένο» έδαφος ο Παναγιώτης Διλμπέρης είπε:

«Σίγουρα μπορεί, νομίζω ότι αν συνεχίσουν να είναι τόσο δεκτικοί οι ποδοσφαιριστές και να κάνουν τόσο μεγάλη προσπάθεια τόσο στην προπόνηση αλλά και στα παιχνίδια θα είμαστε πανέτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος».

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί την επόμενη Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο Λευτέρης Σαρελάκος με τον Χρήστο Κιοσσέ
Ο Λευτέρης Σαρελάκος με τον Χρήστο Κιοσσέ

Κώστας Βασιλακάκης: «Να συμπαρασταθούνε οι Σερραίοι στην ομάδα».

Ο Κώστας Βασιλακάκης χειροκροτήθηκε από του Σερραίους φιλάθλους και στις δηλώσεις του μίλησε για τα συναισθήματα του με την επιστροφή του στις Σέρρες: « είμαι χαρούμενος που ήρθα στις Σέρρες, είδα ανθρώπους που περάσαμε πάρα πολύ όμορφα, ζήσαμε καλές στιγμές, με ανθρώπους που διατηρήσαμε μια σχέση η οποία διατηρείται και από τότε που έφυγα και θα συνεχίσει. Ήρθα σε ένα πολύ δικό μου περιβάλλον. Ο Πανσερραϊκός είναι καλή ομάδα, μια καινούργια ομάδα με νέα παιδιά με αρκετούς νέους παίκτες, πιστεύω θα έχει αξιόλογη πορεία και δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα γιατί αυτοί είναι και οι στόχοι της ομάδας. Εκείνο που είναι σημαντικό είναι ο κόσμος να συμπαραστέκεται πάντα σε αυτές τις προσπάθειες γιατί και οι διοικήσεις κάποια στιγμή αδυνατούνε να μπορέσουν αν προσφέρουν αυτά που μπορούνε».

Η ανθρώπινη στιγμή. Βρήκε καλό «δεκάρι» ο Βασιλακάκης τον μικρό γιο του Ανδρέα Σαββίδη
Η ανθρώπινη στιγμή. Βρήκε καλό «δεκάρι» ο Βασιλακάκης τον μικρό γιο του Ανδρέα Σαββίδη

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 229 επισκέπτες