Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

serreslife

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με τίτλο «Ρομποτική», το οποίο πρόκειται να υποδεχτεί τους πρώτους φοιτητές του με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2017-2018.

Το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα έχει σκοπό να προσφέρει τις βάσεις για την κατανόηση τόσο της βασικής θεωρίας, όσο και των πρακτικών τεχνολογιών που αφορούν στα σύγχρονα ρομποτικά συστήματα που θα αποτελέσουν το κέντρο για τη νέα τεχνολογική και οικονομική επανάσταση, μέσα στην επόμενη δεκαετία. Το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ρομποτική, μοναδικό στο είδος του στην Βόρεια Ελλάδα, πρωτοπορεί, καλύπτοντας όλες τις βασικές τεχνολογίες της Ρομποτικής, από τα Αυτόνομα συστήματα και τη Ρομποτική όραση, μέχρι τη Μηχανική ευφυΐα και την Εικονική Πραγματικότητα. Στοχεύει σε άμεση συνεργασία με τους τοπικούς φορείς που αναπτύσσουν δραστηριότητα στον Τομέα της Ρομποτικής και τις συναφείς τεχνολογίες. Το πρόγραμμα μαθημάτων του, δίνει έμφαση σε τεχνολογίες αιχμής που ενδιαφέρουν τόσο την ελληνική βιομηχανία και επιχειρηματικότητα, αλλά και καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ρομποτική ακολουθεί μια φιλική πολιτική διδάκτρων με πολλές υποτροφίες, ώστε να μην αποκλείσει ενδιαφερόμενους φοιτητές εξαιτίας οικονομικών εμποδίων. Το εύρος των διδάκτρων είναι 1500-2700 € και το ύψος τους ρυθμίζεται με βάση ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια. Υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να είναι απόφοιτοι Τμημάτων Πληροφορικής, Ηλεκτρολογίας, Αυτοματισμού, Ηλεκτρονικής, Μηχανολογίας, καθώς και απόφοιτοι Σχολών Θετικών Επιστημών.
Πληροφορίες Για το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων, για υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης- εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή για άλλες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Τμήματος: http://robotics.teicm.gr/ Ιστοσελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/robotics.teicm/

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα λειτουργεί στις Σέρρες, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, σε μια από τις ωραιότερες πανεπιστημιουπόλεις της Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 444 επισκέπτες